Followers

Proud To be One

Proud To be One

Wednesday, November 7, 2012

updated

Assalamualaikum..

wah!!! wah!!! teruja!!! Blog sudah tidak di block!!! Merana sekejap sebab ntah kenapa CICT block blog.........tapi mukabuku dengan you tube tak plak die blog....pelik aku....
seronok sangat bila dapat tengok blog semula...
minggu ni sangat buzy dan lebih buzy dari minggu lepas....
sehinggakan aku memang tak cukup tidur.....
dan terasa penat sangat....
due date assigment khamis ni...tapi hape pun tak mula lagi......
ade bertimbun-timbun kerja datang  masa mood nak balik cuti mid sem datang........puihhhh!!.....
*dah beli beskal...tapi asyik tak menyempat je nak naek.....sentap!

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Daun Keladi

Hye there... Thanks a lot sudi singgah sini... rerajinkan lah diri tinggalkan jejak... InsyaAllah, pergi melawat nanti...
"Ni personal blog aq. Aq tak bertanggungjawab atas segala komen yang diberikan. Segala entry aku adalah tujuan perkongsian semata. "