Cerita aku

Assalamualaikum....

Lama rasanya aku tak menulis......tak bercerita.....haha.....sejak post yg lepas.....lama tu tak lama sangat la ......tapi tengok cik koala dok update je blog die.....nampak sangat aku nik pakat tak tengok lansung blog aku ni....entah sihat ke tidak....berabuk ke tidak......hahaha

Dua hari ni aku tak berapa sihat.......muntah-muntah......kenapa?? tak tahu....mungkin akibat penat sangat....makan tak teratur sampai perut masuk angin......mungkin lah....... member dok pakat paksa pegi PKU....tapi aku sibuk pakat tak nak pergi.....tekak perit gila sampai suara pun jadi macam Awie punye suare.....rockkkkk gitu.........tapi alhamdulillah.....hari ni dah okey dah......

Ktr sekarang dah ada cafe sendiri....bertempat di kawasan DTR......so..aku ngan member22 sume pakat makan kat sini je.....dekat gila dengan blok....menapak setakat seploh tapak je...*okeh yang ni tipu.......basikal pun dah jarang dok guna.......ayam madu pun dah lama tak nampak batang hidung aku ngadap die kat meranti tu.....mesti ayam-ayam madu tu rindu kat aku.....kikiki.......kat sini dah mula hujan-hujanan semula...petir-petiran sambung menyambung..........seronok aku tidur...hahaha......semenjak aku beli makanan kat DTR ni....air yang aku bungkus bawak balik bilik..asik tupah ke lantai je bukan tumpah ke mulut aku pastu masuk perut......natijah dari kejadian itu.....aku terpaksa bertungkus-lumus mengemop lantai bilik....... gunelah AJAX FABULOSSSOO......wangi.....bau lavender kesukaan ku.........dah bape kali kejadian yang sama asyik berlaku je.......stresss aku.....terima kasih kepada jiran merangkap kawan iaitu TEHA yang sanggup bertungkus - lumus menolong aku.......jangan tanya kenapa rumate aku tak tolong.....shhh!! diam....





Comments

Popular posts from this blog

KEBAIKAN DAN MANFAAT RANGKAIAN PRODUK NADEAR FACECARE

XPDCDaksies (PART 5)

Insidious 2 vs Sadako 2