Posts

Showing posts from November, 2012

=D

Image
Assalamualaikum....

Dalam setiap hubungan... tak kira lah persahabatan...percintaan...atau apa jua yang sewaktu dengannya tiada paksaan... terima seadanya.. keikhlasan...  dan yang penting  kepercayaan...
Terlampau berharap dan menyanyangi hanya akan membuat diri sendiri merana di kemudian hari.. kenapa aku cakap macam ni?? sebab aku dah pun rasai... kasih kepada insan yang dah tak sudi... hingga kini.....mungkin dia masih lagi terpahat elok di hati.... namun....aku cuba untuk melepaskannya pergi....
sekian terima kasih~


salam programming~

Image
Assalamualaikum....
salam pagi.....salam programming... =D


Rindu pulok ~ Prank

Image
Assalamualaikum....

About 10.00 pm just now.........member ajak prank birthday girls......dua orang...... Ain and Syifa......prank kat aras dua......dekat dalam tandas.....biasalah men simbah-simbah air...... aku tukang tengok and tukang tabur serbuk bedak je....... tak join simbah22......ketawa bagai nak rak...... terhebat lakonan Biha yang buat-buat jatuh dalam bilik air......thumbs up untuk dia......boleh jadi pelakon terhebat malaya.....haampir semua warga 1scsb (yg perempuan) join prank tu.....mandi-manda lah birthday girls.....

Looking at that situation, suddenly I miss them......
haha....who??
My besties.......cuti tp tak jumpa pun......... the one yg kat shah alam je jumpa masa cuti raya haji hari tu....sape lagi kalau bukan si Koala kuat tidur tu......asyik dia je..tade orang lain agaknya yang aku nak jumpa.....=.="

de gelak22 time is the thing that I miss de most...seriously....
can't wait for January 2013... =D....
gonna meet them.... huhu.....
Guys!! Miss You dem …

enpon oh enpon

Image
Assalamualaikum...

bukan salu kene pegang henpon manjang....
bukan salu kene dok ngdap henpon manjang.....
aku dah bosan dengan henpon sebenarnya......
henpon tu utk aku wat men game and kol waktu2 penting je.....and also for alarm......
kadang aku biar je henpon silent and terbiar atas katil.....
kalau tade kredit aku biar je sekarang.....
nak pergi kedai beli topup pun aku dah malas....
lagipun kerja aku dah bertimbun.....busy sentiasa......

Cerita aku

Image
Assalamualaikum....

Lama rasanya aku tak menulis......tak bercerita.....haha.....sejak post yg lepas.....lama tu tak lama sangat la ......tapi tengok cik koala dok update je blog die.....nampak sangat aku nik pakat tak tengok lansung blog aku ni....entah sihat ke tidak....berabuk ke tidak......hahaha

Dua hari ni aku tak berapa sihat.......muntah-muntah......kenapa?? tak tahu....mungkin akibat penat sangat....makan tak teratur sampai perut masuk angin......mungkin lah....... member dok pakat paksa pegi PKU....tapi aku sibuk pakat tak nak pergi.....tekak perit gila sampai suara pun jadi macam Awie punye suare.....rockkkkk gitu.........tapi alhamdulillah.....hari ni dah okey dah......

Ktr sekarang dah ada cafe sendiri....bertempat di kawasan DTR......so..aku ngan member22 sume pakat makan kat sini je.....dekat gila dengan blok....menapak setakat seploh tapak je...*okeh yang ni tipu.......basikal pun dah jarang dok guna.......ayam madu pun dah lama tak nampak batang hidung aku ngadap die …

busy33

Image
Assalamualaikum...

I'm Sssssooooooo busy this weekend!! Lots of work to do....lots of text to write....lots of information to know.....and lots of tiredness to endure.......plus aku terlepas banyak sangat tidur yang berkualiti!!!

Tapi....pengalaman tu penting untuk dicari....bila lagi kan nak timba ilmu......haaa.....
tambah lagi dengan ada test sabtu ni.....test programming lak tu.....bertimpa dengan program Havoc yg juga perlukan komitmen tinggi......
nasib la..... pandai22 la nak bahagi masa......
dapat pula sangkut main game Tetris Battle kat fesbuk tuh.....Havoc kemana......study kemana....memang lupa dunia.....
Ranking punya pasal..... ^__^"
sekian terima kasih...................

sHOrt Entry

Image
Assalamualaikum
aku dah lama tak ternanti-nanti mesej tetibe sejak demenjak ni aku asyik tertunggu-tunggu mesej je.... hahaha.... k bye!!

Salam Hijrah!!!

Image
Assalamualaikum...

Selamat menyambut tahun baru 1434Hijrah!!! Selamat Menyambut Maal Hijrah!! Selamat membuka buku baru!! Selamat menanam azam baru dan segala-gala baru yang sewaktu sedetik seminit sesaat dengannya...... =D  Alhamdulillah....aku masih diberikan kesempatan oleh Allah untuk masih bernafas dan bertemu dengan tahun baru.......

Sinonim la dengan tahun baru.....mesti suma dok pakat sokmo nak tanam azam baru....... tapi tak tahu la azam yang lepas tu dah tertunai ke belum...... as for me.....aku pun tak ingat apa azam aku......tapi setahu aku la.......aku tak ada tanam azam apa-apa.....azam aku macam tak pernah berubah je aku rasa........ sama je sejak dulu kini dan selamanya........tapi apa azam aku eak???? *persoalan di sini.....serius aku tak ingat and aku tak tahu......kena tanam azam baru nik!! *tampal sticky note dekat dashboard t......bagi aku ingat apa azam aku......haaha......

mungkin salah satu azam aku tahun ni untuk tegur semua kawan-kawan aku.......baik yg lama …

.......

Image
Assalamualaikum..

kenapa kau pergi tetiba?
aku wat salah ke?
kita dah setuju nak buat sama-sama....tapi....
hmm.....mungkin kau tak selesa aku kat sini......
takpelah...... aku cuba tok faham.....


Gambare kudasai!!!

Image
Assalamualaikum...
Hey You!!! Even it is late.... but still.... I do wanna wish you...

~GOODLUCK FORYOURFINALEXAM~

I know that you can do it... chill out and always be calm okeh! Remember that there will always be someone that will support you remember that your family are always be with you and there is also ME!! i'm gonna support you always as you do always supported me....
Dakara, Gambare Kudasai!!! 



updated

Image
Assalamualaikum..

wah!!! wah!!! teruja!!! Blog sudah tidak di block!!! Merana sekejap sebab ntah kenapa CICT block blog.........tapi mukabuku dengan you tube tak plak die blog....pelik aku....
seronok sangat bila dapat tengok blog semula...
minggu ni sangat buzy dan lebih buzy dari minggu lepas....
sehinggakan aku memang tak cukup tidur.....
dan terasa penat sangat....
due date assigment khamis ni...tapi hape pun tak mula lagi......
ade bertimbun-timbun kerja datang  masa mood nak balik cuti mid sem datang........puihhhh!!.....
*dah beli beskal...tapi asyik tak menyempat je nak naek.....sentap!