Followers

Proud To be One

Proud To be One

Friday, November 30, 2012

=D

Assalamualaikum....

Dalam setiap hubungan...
tak kira lah persahabatan...percintaan...atau apa jua yang sewaktu dengannya
tiada paksaan...
terima seadanya..
keikhlasan...
 dan yang penting 
kepercayaan...

Terlampau berharap dan menyanyangi hanya akan membuat diri sendiri merana di kemudian hari..
kenapa aku cakap macam ni??
sebab aku dah pun rasai...
kasih kepada insan yang dah tak sudi...
hingga kini.....mungkin dia masih lagi terpahat elok di hati....
namun....aku cuba untuk melepaskannya pergi....

sekian terima kasih~



salam programming~

Assalamualaikum....
salam pagi.....salam programming... =D


Thursday, November 29, 2012

Rindu pulok ~ Prank

Assalamualaikum....

About 10.00 pm just now.........member ajak prank birthday girls......dua orang...... Ain and Syifa......prank kat aras dua......dekat dalam tandas.....biasalah men simbah-simbah air...... aku tukang tengok and tukang tabur serbuk bedak je....... tak join simbah22......ketawa bagai nak rak...... terhebat lakonan Biha yang buat-buat jatuh dalam bilik air......thumbs up untuk dia......boleh jadi pelakon terhebat malaya.....haampir semua warga 1scsb (yg perempuan) join prank tu.....mandi-manda lah birthday girls.....

Looking at that situation, suddenly I miss them......
haha....who??
My besties.......cuti tp tak jumpa pun......... the one yg kat shah alam je jumpa masa cuti raya haji hari tu....sape lagi kalau bukan si Koala kuat tidur tu......asyik dia je..tade orang lain agaknya yang aku nak jumpa.....=.="

de gelak22 time is the thing that I miss de most...seriously....
can't wait for January 2013... =D....
gonna meet them.... huhu.....
Guys!! Miss You dem much lorrrr!!!


*Diana...Ila....Epey.....Ruz.....Aqem.....Pi'e.....Ayin.....Tompel....n Pijul......also Malan.... =D

Wednesday, November 28, 2012

enpon oh enpon

Assalamualaikum...

bukan salu kene pegang henpon manjang....
bukan salu kene dok ngdap henpon manjang.....
aku dah bosan dengan henpon sebenarnya......
henpon tu utk aku wat men game and kol waktu2 penting je.....and also for alarm......
kadang aku biar je henpon silent and terbiar atas katil.....
kalau tade kredit aku biar je sekarang.....
nak pergi kedai beli topup pun aku dah malas....
lagipun kerja aku dah bertimbun.....busy sentiasa......

Cerita aku

Assalamualaikum....

Lama rasanya aku tak menulis......tak bercerita.....haha.....sejak post yg lepas.....lama tu tak lama sangat la ......tapi tengok cik koala dok update je blog die.....nampak sangat aku nik pakat tak tengok lansung blog aku ni....entah sihat ke tidak....berabuk ke tidak......hahaha

Dua hari ni aku tak berapa sihat.......muntah-muntah......kenapa?? tak tahu....mungkin akibat penat sangat....makan tak teratur sampai perut masuk angin......mungkin lah....... member dok pakat paksa pegi PKU....tapi aku sibuk pakat tak nak pergi.....tekak perit gila sampai suara pun jadi macam Awie punye suare.....rockkkkk gitu.........tapi alhamdulillah.....hari ni dah okey dah......

Ktr sekarang dah ada cafe sendiri....bertempat di kawasan DTR......so..aku ngan member22 sume pakat makan kat sini je.....dekat gila dengan blok....menapak setakat seploh tapak je...*okeh yang ni tipu.......basikal pun dah jarang dok guna.......ayam madu pun dah lama tak nampak batang hidung aku ngadap die kat meranti tu.....mesti ayam-ayam madu tu rindu kat aku.....kikiki.......kat sini dah mula hujan-hujanan semula...petir-petiran sambung menyambung..........seronok aku tidur...hahaha......semenjak aku beli makanan kat DTR ni....air yang aku bungkus bawak balik bilik..asik tupah ke lantai je bukan tumpah ke mulut aku pastu masuk perut......natijah dari kejadian itu.....aku terpaksa bertungkus-lumus mengemop lantai bilik....... gunelah AJAX FABULOSSSOO......wangi.....bau lavender kesukaan ku.........dah bape kali kejadian yang sama asyik berlaku je.......stresss aku.....terima kasih kepada jiran merangkap kawan iaitu TEHA yang sanggup bertungkus - lumus menolong aku.......jangan tanya kenapa rumate aku tak tolong.....shhh!! diam....





Friday, November 23, 2012

busy33

Assalamualaikum...

I'm Sssssooooooo busy this weekend!! Lots of work to do....lots of text to write....lots of information to know.....and lots of tiredness to endure.......plus aku terlepas banyak sangat tidur yang berkualiti!!!

Tapi....pengalaman tu penting untuk dicari....bila lagi kan nak timba ilmu......haaa.....
tambah lagi dengan ada test sabtu ni.....test programming lak tu.....bertimpa dengan program Havoc yg juga perlukan komitmen tinggi......
nasib la..... pandai22 la nak bahagi masa......
dapat pula sangkut main game Tetris Battle kat fesbuk tuh.....Havoc kemana......study kemana....memang lupa dunia.....
Ranking punya pasal..... ^__^"
sekian terima kasih...................

Thursday, November 15, 2012

sHOrt Entry

Assalamualaikum
aku dah lama tak ternanti-nanti mesej
tetibe sejak demenjak ni aku asyik tertunggu-tunggu mesej je....
hahaha....
k bye!!

Wednesday, November 14, 2012

Salam Hijrah!!!

Assalamualaikum...

Selamat menyambut tahun baru 1434Hijrah!!! Selamat Menyambut Maal Hijrah!! Selamat membuka buku baru!! Selamat menanam azam baru dan segala-gala baru yang sewaktu sedetik seminit sesaat dengannya...... =D  Alhamdulillah....aku masih diberikan kesempatan oleh Allah untuk masih bernafas dan bertemu dengan tahun baru.......

Sinonim la dengan tahun baru.....mesti suma dok pakat sokmo nak tanam azam baru....... tapi tak tahu la azam yang lepas tu dah tertunai ke belum...... as for me.....aku pun tak ingat apa azam aku......tapi setahu aku la.......aku tak ada tanam azam apa-apa.....azam aku macam tak pernah berubah je aku rasa........ sama je sejak dulu kini dan selamanya........tapi apa azam aku eak???? *persoalan di sini.....serius aku tak ingat and aku tak tahu......kena tanam azam baru nik!! *tampal sticky note dekat dashboard t......bagi aku ingat apa azam aku......haaha......

mungkin salah satu azam aku tahun ni untuk tegur semua kawan-kawan aku.......baik yg lama mahupun yang baru...... tapi...............selalunya aku tegur orang tapi orang tak tegur aku balik pun...... then...aku ingat orang tapi orang tak ingat aku lansung pun......then....complicated di sini okeh.......

Kadang22 aku terasa hati jugak dengan kawan22 yg tegur kawan lain tapi tak tegur aku.........tapi......tak apelah.....mungkin mereka je penting bagi aku tapi aku tak penting bagi mereka......

but...apa22 pun aku akan cuba untuk menerima segalanya tanpa perlu terasa hati.... even sensitif mana pun aku sebenarnya.....aku takkan tunjukkan that side of me towards my friend....... just have to make sure that I will always show the happy side of me..... ... sengih sokmo!!!

Wednesday, November 7, 2012

.......

Assalamualaikum..

kenapa kau pergi tetiba?
aku wat salah ke?
kita dah setuju nak buat sama-sama....tapi....
hmm.....mungkin kau tak selesa aku kat sini......
takpelah...... aku cuba tok faham.....


Gambare kudasai!!!

Assalamualaikum...

Hey You!!!
Even it is late....
but still....
I do wanna wish you...


~GOOD LUCK FOR YOUR FINAL EXAM~


I know that you can do it...
chill out and always be calm okeh!
Remember that there will always be someone that will support you
remember that your family are always be with you
and there is also ME!! 
i'm gonna support you always as you do always supported me....

Dakara, Gambare Kudasai!!! 




updated

Assalamualaikum..

wah!!! wah!!! teruja!!! Blog sudah tidak di block!!! Merana sekejap sebab ntah kenapa CICT block blog.........tapi mukabuku dengan you tube tak plak die blog....pelik aku....
seronok sangat bila dapat tengok blog semula...
minggu ni sangat buzy dan lebih buzy dari minggu lepas....
sehinggakan aku memang tak cukup tidur.....
dan terasa penat sangat....
due date assigment khamis ni...tapi hape pun tak mula lagi......
ade bertimbun-timbun kerja datang  masa mood nak balik cuti mid sem datang........puihhhh!!.....
*dah beli beskal...tapi asyik tak menyempat je nak naek.....sentap!

Terima Kasih Daun Keladi

Hye there... Thanks a lot sudi singgah sini... rerajinkan lah diri tinggalkan jejak... InsyaAllah, pergi melawat nanti...
"Ni personal blog aq. Aq tak bertanggungjawab atas segala komen yang diberikan. Segala entry aku adalah tujuan perkongsian semata. "