Followers

Proud To be One

Proud To be One

Monday, October 8, 2012

Rindukan khabar dari korang_

Assalamualaikum....

Masih menanti update dari blog kasutputeh tanpa jemu walaupun menghadap post yang sama tiap hari hinggakan aku mengingati baris-baris ayat kosong kosong kosong yang ditaip oleh empunya blog tersebut.....entah mengapa aku merindukan empunya blog itu.....*mungkin sebab aku terasa sendiri di sini....ko mesti tak ingat aku kan MakDek!!! turut merindui rakan seperjuangan di Terengganu...Ila Khalilah....hurrmm....apa khabar kau disana??? maaf kerana tahun ni tak dapat beraya bersama....

Meniti hari-hari yang semakin mencabar....aku masih lagi bagai terawang-awang.....ditiup ke sini....ditiup kesana tanpa arah tuju yang benar.....maaf....imaginasi aku pelik pagi ni......terasa ingin bertemu mereka duabelas mata di gerai pokcik sambil minum abc laici lebih tapi selalunya tak dapat laici lebih pung.......bersama-sama borak22 kosongkosongkosong atau pun merancang sesuatu yang selalunya berakhir tanpa apa22 yang berlaku....teringat tatkala hari pertama aku menjejakkan kaki di sekolah bertuah itu.....lansung mereka tak pedulikan aku yang sebesar ni.....aku hanya terperosok di hujung kelas tanpa sebarang bicara.....menjadi insan pendiam secara tiba-tiba....masih ingatkah kalian????

Bertemu dengan Ruzaini Ahmad Rashdaini Basha juga di sekolah bertuah tu....turut serta Azreen Illiana.....rakan yang juga banyak membantu di kala form 5......alhamdulillah.....aku dikelilingi oleh mereka yang sudi berteman dengan insan kerdil ini......andai aku punya Nimbus 2000 milik Harry Potter pasti sudah ku terbang ke tempat mereka......andai aku punya kuasa telepati, pasti aku muncul dihadapan mereka setiap masa....andai...andai.....*berangan lebih......aq sedar tak banyak memori yang kita lakukan bersama....kalau ada hanya sekelumit dua.....gerai pokcik menjadi saksi kita.....saksi persahabatan yang aku harap berkekalan selamanya......

to Makdek...pliss do update ur blog as fast as you can...coz rite now i do wanna know what's happening there...huhu.....really miss you dear friend..... *tak saba tunggu raya haji.... coz,when i read ur blog..it feel like we are not far apart..... it feel like we're close to each other.... you,me,Ila,Ruz..ayin.... n not forget that Inche Epey and Ince Amir Hakim.....*wonder why do I call Amir Hakim by his facebook name and not like the others who usually called him Tompel??....also those two wonderful friend Aqem and Pi'e.... and also I think that we're so closed since we started to work at Dyson rite?? we've already been closed since secondary school...then kita terpisah....then Dyson menyatukan kita kembali which make the friendship relation become stronger.....and I terasure it so much even Dyson bring us memory that you know what is it rite?? *sengih*

*aku rindu korang sangat22
*terima kasih atas persahabatan ni....
*sayang korang

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Daun Keladi

Hye there... Thanks a lot sudi singgah sini... rerajinkan lah diri tinggalkan jejak... InsyaAllah, pergi melawat nanti...
"Ni personal blog aq. Aq tak bertanggungjawab atas segala komen yang diberikan. Segala entry aku adalah tujuan perkongsian semata. "