Followers

Proud To be One

Proud To be One

Wednesday, October 17, 2012

...




Assalamualaikum....

Salam ceria salam pagi salam sejahtera......online di dalm lab komputer pagi ni dalam kelas programming technique...lecturer tak masuk lagi even jam dah menunjukkan pukul 8.21 am......Dr saberi lupe kah ada kelas ri ni??? *persoalan di situ.....menjadi kebiasaan bagi students sains komp macam aku ni bila masuk lab,pasti akan membuka laman22 sosial untuk menghilangkan kebosanan yang melanda di dalam kelas tika lecturer belum masuk....menghadap komputer hari-hari semakin lama menjadikan aku bosan dan tak tahu nak buat apa.....kalau dulu,sebelum menjadi student sains komp,bila bosan je..aku memang menghadap komputer duapuluhempatjam tanpa rasa jemu......tapi sekarang??? tengok komputer pun dah bosan.....

busy dengan segala assigment,test, kuiz dan kini berhadapan dengan test mula membuatkan aku tak senang duduk......*nak tido pun macam serba salah.....apa lagi test programming hari tu yang mematahkan serta memecahkan hati sanubari aku......*aku mmg tak pro flow chart dengan pseudocode....hope that aku leh buat coding dengan baik even flow chart n pseudocode aku tak berapa smooth.....minggu ni kelas bertubi-tubi datang.....dengan hujan setiap petang yang selalu membuat aku memandang ke katil......betapa aku sentap kerana aku tak dapat tidur dengan lena selena hari22 ku berada di rumah......haha....k lah....sampai sini je....





No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Daun Keladi

Hye there... Thanks a lot sudi singgah sini... rerajinkan lah diri tinggalkan jejak... InsyaAllah, pergi melawat nanti...
"Ni personal blog aq. Aq tak bertanggungjawab atas segala komen yang diberikan. Segala entry aku adalah tujuan perkongsian semata. "