Wajib Baca!

Assalamualaikum...

ambil masa yang sangat lama untuk loading page new post ni sebenarnya...*maklum line wifi yang serba serbi laju....sangat excited untuk menulis tapi agak terhilang sedikit cerita yang dah dikarang sejak semalam.... huhu.... *semalam banyak benda yang aku belajar....as you know... semalam aku pergi KB 2... *sape yg tak faham bace post aku yang sebelum ni....so...banyak tempat kitorang pergi untuk snap gambar..bukan sembarang snap... still guna kamera SLR... apply apa yang belajar masa KB1... cuma ada lah penambahan sikit..macam street photo...lighting...zoom in zoom out.... star 6 & star 8.... lokasi yang kami pergi macam zoo johor,Masjid Abu Bakar,pastu ada bukit ape ntah nama nya aku lupa....malam lak g Restoran Singgah Selalu..... *makan kat sini....n pergi Danga Bay....

Okeh...tu sekadar pendahuluan je sebenarnya.... actually post ni aku buat KHAS untuk orang2x tertentu yang sudi menolong untuk menyihatkan incik lappy aku...*tak perlu bold pon pekataan khas tu sebenarnya....firstly untuk abang kedai meranti tuh..... even dye buat aku bengang sebab dye lansung tak install office dalam incik lappy but at least dia dah tolong format.... terima kasih banayak-banyak lah..... *sekali tu je lah aku singgah kedai tu.....next, untuk Classmate aku... Pakcik Syafiq a.k.a Caom and Fahmi a.k.a Achik...n mungkin Mie dan Am terlibat sekali....*aku tak pasti keterlibatan kalian dalam hal ni.....thank you so much sebab korang dah jaga Inchik Lappy aku beberapa hari ni.... thanks sebab korang dok tunggu carik balik segala folder aku yang dah hilang even apa yang keluar tu banyak yang aku tak tahu lansung dan tak pernah tengok serta tak pernah kenal dan yang sewaktu dengannya.... *mesti korang sakit hati masa tengok aku dok delete balik sume tuh...hoho.......thanks gak sebab korang dah sediakan gambar deskstop yang sangat menarik tertarik kau memang da bom tu.... and also for the sticky note that you all tampal2x kat desktop aku.... terharu gila bila baca.....*teharu sangat...serius.....=.="...nanti jangan lupa claim belanja makan kat meranti ea.....tapi bila PTPTN dah masuk lah.........The BIGGEST thanks is special for FARRIL.... *tepuk tangan...clap3x.....kenapa?? sebab dia lah yang sihatkan Incik Lappy dengan sesihat sihatnya..... haha..... thanks a lot!!! Thanks sebab Install kan Microsoft Office dalm Inchek Lappy.... n also for the antivirus and everything you did for Inchek Lappy....aku akan pastikan aku promote nama kau habis2x....haha...*dah dapat sorang customer baru dah kan...kikiki....Farril the best lah...haha....*bangga tak????....

Papepun terima kasih untuk semua yang terlibat...tak kira lah secara lansung atau tidak lansung.....*yang soh aku besabar tu pon temasok sekali la kan.....terima kasih sangat2x.... aku sangat-sangat-sangat-sangat berterima kasih....=D

*bersyukur dapat kawan2x yang tahu sal komputer....
*bersyukur dapat kawan2x yang sudi membantu.....

*for abang kedai meranti...saya maafkan abang...len kali errrr....mungkin saya datang lagi...mungkin la.....


Comments

Popular posts from this blog

KEBAIKAN DAN MANFAAT RANGKAIAN PRODUK NADEAR FACECARE

XPDCDaksies (PART 5)

Insidious 2 vs Sadako 2