Followers

Proud To be One

Proud To be One

Wednesday, September 12, 2012

temuduga YPJ

Assalamualaikum...

selamat pagi..salam sejahatera......salam satu Malaysia...... salam perpaduan.....salam muhibah....
wah...awal aku online hari ni....kenapa??? instead of having an early class today actually i have an interview with YPJ....Yayasan Pelajaran Johor..... rugi betul tak dapat pergi kelas programming dengan DR Saberi.... frust tau.....

Em...aku tak tahu macam mana nanti...aku tak pernah pun pergi interview...so apa la yang akan dia tanya......takutnya aku!!!!!!! aku tak tahu nak baca apa......aku blurr...dengan malam tadi line lembap macam siput...*aku tak nak guna kura2x sebab kura2x laju sikit and sebab aku bela kura2x ok!......

so..ape2 pon aku nak mintak tolong doakan aku..... =D



No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Daun Keladi

Hye there... Thanks a lot sudi singgah sini... rerajinkan lah diri tinggalkan jejak... InsyaAllah, pergi melawat nanti...
"Ni personal blog aq. Aq tak bertanggungjawab atas segala komen yang diberikan. Segala entry aku adalah tujuan perkongsian semata. "