temuduga YPJ

Assalamualaikum...

selamat pagi..salam sejahatera......salam satu Malaysia...... salam perpaduan.....salam muhibah....
wah...awal aku online hari ni....kenapa??? instead of having an early class today actually i have an interview with YPJ....Yayasan Pelajaran Johor..... rugi betul tak dapat pergi kelas programming dengan DR Saberi.... frust tau.....

Em...aku tak tahu macam mana nanti...aku tak pernah pun pergi interview...so apa la yang akan dia tanya......takutnya aku!!!!!!! aku tak tahu nak baca apa......aku blurr...dengan malam tadi line lembap macam siput...*aku tak nak guna kura2x sebab kura2x laju sikit and sebab aku bela kura2x ok!......

so..ape2 pon aku nak mintak tolong doakan aku..... =D



Comments

Popular posts from this blog

KEBAIKAN DAN MANFAAT RANGKAIAN PRODUK NADEAR FACECARE

XPDCDaksies (PART 5)

Insidious 2 vs Sadako 2