Followers

Spesel ke Entry ni???

Assalamualaikum.......

**Ehem2x..ehem..test keyboard..test keyboard.... ketuk2x... patah2x kan jari... amik mood......
Entry Ni Spesel diBuat Ats PemintAan TinggI Dari Leftenan Muda Farril Fardan a.k.a Atok Farril... ulang nama... Farril..   F.A.R.R.I.L...... =D

Saya ada kawan.... kawan baru sebenarnya.... a.k.a ketua kumpulan saya.... nama dia FARRIL FARDAN... dia tak adalah spesel sangat pon.... bese2x je.... cuma tu jelah..... susah kalau korang jenis yang senyap then join dengan die yang memang tak berapa nak senyap..... faham????

*okeh..aku dah pomote nama kau...puas hati ?? =D

Haha...entry ni tadelah spesel sangat pon.... cume Farril soh sebot2x nama dia je kot..... last entry aku cakap pasal navy kan... unfortunately... i gave up on that.... y???? at fez aku memang gebang n yakin yg aku mampu tuk handle navy n study....*terasa menyesal kerana gebang....hahaha.... but kita hanya mampu merancang tuhan saje yang menentukan..... Fuh...keluar ayat power yang cikgu ajar masa sekolah tadika dulu..... betapa aku memikirkan tentang pembelajaran aku setelah aku dipaksa untuk terpaksa menyiapkan latih tubi programming dalam bahasa melayu....OH MY MALAY!!...bersusah payah aku membongkar lemari otak aku yang dah bersawang serta diduduki oleh spider2xman untuk kembali mengingati subjek programming yang aku belajar di matrik dulu.... otak aku tak dapat berfungsi dengan baik tambah lagi dengan rasa lapar.... semakin aku stress semakin aku lapar sehingga ke tahap aq terasa nak makan segala orang yang cube bercakap dengan aku waktu tu......  aq rasa tak selamat bila berada dalam keadaan tertekan sekarang ni.... sebab aku akan jadi LAPAR.... kalau aku masuk navy dan aku stress sebab study...so konklusinya??? gemuk la aku..... =.="   oooo...tapi bukan itu penyebab utama... gemuk akibat stress itu hanya kesan sampingan yang dicipta oleh aku.... aku tau....bukan orang lain...

Menongkah arus kehidupan sambil membawa segunung harapan ibu ayah dan keluarga bersama gelaran mahasiswi yang aku kendong kini....*wah ayat aku... berat sebenarnya.....  aku tak dilahirkan genius matematik.... aku tak dilahirkan genius komputer.... aku dilahirkan hanya sebagai seorang NUR HIDAYU.... aku hanya kura-kura yang berjalan lambat untuk sampai ke destinasi....rindu EV  ....tapi..merentasi perjalanan yang jauh itulah aku belajar banyak perkara...aku temui banyak benda.... haha.... aku bangga.... yang penting Always Be Happy!



*tetap kene sentiasa bersyukur dengan apa yang terjadi
*kalau ada rezeki aku apply balik navy tu....
*kalau tade takpe..
*yang penting aku join KELAB FOTOKREATIF....yea!! men amik2x gambar... suke aku Jah... =D









Comments

Popular Posts