Followers

Cergas ke aku????

Assalamualaikum...

haa...dah berapa hari tak dapat nak bukak blog...tengok...kan dah berhabuk bagai.... ish3x....
sini line wifi selalu tade......sakit jugak lah bila kena cek e-learning tapi ta dapat wifi......
pagi ni aku ada Uji Cergas Pelapes Laut... cergas ke aku?? haha kita tengok......
aku ni dah la paling malas bab2x senaman ni... lari2x...bumping....haish.....ntah ape lah lagi yang dorang nak buat hari ni......
risau pulak aku.....harap2x sekejap je lah......

Kalau masa sekolah dengan kat matrik memang mati2x aku elak dari natang ni semua...... tapi kenapa aku tertarik dengan Palapes Laut....sedangkan aku tak suka pon Badan Berunirform???? Haa...... aku nak belajar berenang free....kakakaka..... baju pon free...... dapat elaun lagi.... paling best kalau aku diterima.... 3 tahun kehadapan aku akan dapat tittle Leftenan Muda... kan cool tu.....

PLKN ajar aku cm ne nak kuatkan mental..... kita selalu tanya ape sumbangan negara untuk kita....tapi sebenarnya kita kene tanya ape sumbangan kita untuk negara kan???? so, maybe by joining Navy ni....aku akan anggap ni sebagai sumbangan aku untuk negara...... hope aku layak la.....kikiki.....
Dah....nak mandi n nak bersedia mental ni.....kuatkah aku??? tepuk dada tanya kaki......pssst: kaki aku ni lembik bila bab lari....hahahaha

Comments

Popular Posts