Followers

Proud To be One

Proud To be One

Friday, September 28, 2012

Assalamualaikum..

Haa...post kedua untuk hari ni... al maklum.....berada di library yang ada kemudahan wifi kan.... aku memang suka tempat2 yang ada line wifi ni... *padahal sebelum ni tak pernah nak lama duduk kat library......panas punggung.... hahahaha... wah.. apakah agaknya benda yang aku nak cerita dan berkongsi untuk entry ke dua ni??? dalam keadaan emosi yang tidak menentu sekarang ni??? ce teka?? tak yah lah teka...bukan korang tahu pon....

haa.. tepat jam 2.13 minit petang tadi..... enpon active aku yang aq syg jugak selain dari INCHE LAPPY aku berbunyik lagu korea.....
"ea..no tak dikenali msj"
bila bace.... tersungging senyuman di wajah....*puyyo ayat ta leh blah 

" TAHNIAH!! Anda terpilih untuk menyertai Kelas Bimbingan 2 yang akan diadakan pada 29 September 2012..Anda diwajibkan untuk berada di bus stop berhadapan FAB tepat jam 7.00 pagi...bla bla bla...."

See????? haha... ni dari Kelab Fotokreatif lorrrrr..... wahh!!! excited habes.. tak sangka dapat join.... esok lak tu... serunuk hingga menjadi lapar... *tension lapar seronok pon lapar....hari tu masa bincang gambar2x yang amik masa KB1.. aku tak rasa pun yg aku akn terpilih untuk KB2... Alhamdulillah... haha.... plus..lupe nak inform..aku join konvokesyen... means dari kelab fotokreatif la... untuk buat liputan or anything... aku apply utk liputan.... ada interview sekali.... haha... kali kedua aku interview... gigil?? tak...sebab yg interview utk konvo ni tak formal.... hahahahaha.... *sakit jiwa bile ingat interview utk YPJ ritu......

Hope sangat yang aku akan dapat untuk liputan... hehehe.. kenapa?? aku pun tak tahu.... ni kalau aku update kat bilik musti aku sakit jiwa sebab line cam hape... nampaknya PSZ akan menjadi tempat aku melepak sambil membaca selain dari CICT.... *aku suke psz sebb besar giler n sejuk.....tak cam library kat kmj......mmg tak de nye aku nak dok library lelama mase kat sane.....huhu..nampak sangat tak bersyukur... tapi tu la...yang aku pelik sikit..tak nampak ramai melayu pun..yang aku nmpk foreigner je melambak dalam ni... terutama tingkat 5 yang aku lepak ni... haha... 5 ketul melayu, beberapa chinese......selebihnya foreigner.... majoriti dari Iran.... ni apa yang mata aku nampak lah..... tak tahu la kalau ada lagi Malaysian people dalam ni tersorok disebalik rak2x buku.... kan....

*respect kat foreigner yg sentiasa ada dlm library
*nak dok sini lelama tapi cam bosan sebab aku sensorang....
*datg library on9..bukan cari buku...hahaha..... takpe... nanti aku cari buku pulak......kikiki....


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Daun Keladi

Hye there... Thanks a lot sudi singgah sini... rerajinkan lah diri tinggalkan jejak... InsyaAllah, pergi melawat nanti...
"Ni personal blog aq. Aq tak bertanggungjawab atas segala komen yang diberikan. Segala entry aku adalah tujuan perkongsian semata. "