Burung Biru lawan Dinding Biru

Assalamualaikum...

haaa... ape khabar semua?? sihat?? buka apa tadi?? aku cuma buka ayam masak kicap je... Alhamdulillah kenyang sampai sekarang...
Tangan ni dah asek nak tuit-tuit je.... maklum... orang baru belajar ber'tuit'tan..... haha... jakon pon ada... tak pandai pon ada.....
aku dok pelik macam mane orang len leh buat tuit yang pelbagai.... ape keistimewaan burung biru ni berbanding dengan dinding biru tu??? persoalan di situ.... aku bukan minat sangat pon dengan burung biru tu... tapi hahaha.... cube jinak2x kan diri ngan natang tu.... kalau dengan dinding biru tu aku memang selalu je sandar2x sampai tertido kat situ.... pengakuan benar ni....
boleh dikatakan aku lupe password aku untuk burung biru tu.... punye lah aku ingat tapi tak de tekeluar dari otak... aku tak leh unline burung biru lalu komputer peha aku ni.... nasib baik yg kat phone aku tak logout... so...maseh bertuitan melalui phone je lah..... aq dah try na reset password pon tak boleh.... fening aku.... bek aku layan dinding biru  dengan jalan2x kat kaki lima blog.... ahahaha....

eh..jangan lupe follow aku... @Ayue_kechik kat burung biru tuh... hahahaha...

Comments

  1. saya xde twiter..huhu
    cne tuit pu xtau..huhu

    http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/tudung-raya.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

XPDCDaksies (PART 5)

KEBAIKAN DAN MANFAAT RANGKAIAN PRODUK NADEAR FACECARE

Insidious 2 vs Sadako 2