..Dyson Tinggal Kenangan...

Assalamualaikum...

emm..mmg lumrah dalm kehidupan kan..habis madu sepah dibuang,,,bila nak,dicari..bila tak nak,ditinggal..lau sadis sikit dibuang...hati dan perasaan tak boleh dipaksa...

ape yg aku merepek ni?? hahaha..nothing...just wondering about that...
emm..rindu pulak kat kawan2x tempat kerja lama...ahaha....terutama yg rapat dengan aku...Kak Ayu..Kak Linda...rindu nak peluk diorang..ahaha...rindu nak dengar gelak tawa dorang...haha..line bising macam kat pasar...tambahan dengan slogan NO REJECT YES OUTPUT...yg lama2x bertukar menjadi Yes Reject No Output....haha...Ya Allah..how I miss them so much...

Rindu juga nak naik kereta dyson...haha..ke hulu hilir angkat kotak kosong and bg kotak stok kat dorang...sambil ditolak oleh Hafiz..takpun Epul...Selamat dan Buntal yg suke mengacau...cheaker2x berjaya diline belakang...kinah..mira..akmal..wardah..ana..packer2x...ayin si itik dan Ikmal...

haha...rindu nak mkn semeja dgn Ruz,Malan,Diana,Pijul,Aqem..tak lupa Syafie...rindu pada adeq Bahrin..adeq Manje,,dan adek Faqri Faris...Asfa yg pendiam tapi lincah membuat kerjanya...Effy dan azie yg tak boleh berpisah....Mail yg laju buat v-ball....Kak Ros dan Kak Ida... adik mahathir comel...ahaha...Epey yg suke rosakkan mesin dan buat hal...gelagat tompel n epey yg berebutkan effy...haha..Zizan dengan bueyoww dan Otoke nya...oo..lupe lak..rindu pada leader2x kita abg napi yg pade mulenye agak annoying but in the end he's cool...Kak Ina yg dok asek menjerit..n adek Ewan..yg asek kata nak sepak kitorang...Supervisor yg cool...abg Man n abg Mat...tech kita...abg Kamarul n abg azli...Qc kami...noli n abg Halim...

Ini kali pertama aku kerja..ini pengalaman pertama aku...aku sukakannya..banyak gelagat aku jumpa..tak ketinggalan kawan2x baru yg aku kenal..dan aku merindui mereka....hee...






*kawan tu satu anugerah*

Comments

Popular posts from this blog

KEBAIKAN DAN MANFAAT RANGKAIAN PRODUK NADEAR FACECARE

XPDCDaksies (PART 5)

Insidious 2 vs Sadako 2