Alhamdulillah syukur nikmat



Bismillahirrahmanirrahim...

Assalamualaikum w.b.t.....Alhamdulillah...bertemu kita kembali di rancangan borak bicara tentang hati dan perasaan bersama saya..Nur Hidayu....

cheewwaaahh..ahai...amacam?? ade bakat nak jadi pengacara tv tak?? huhu...Alhamdulillah sangat2x...ape yg saye hajati sejak sebulan lalu tercapai...apew?? nak tahu ke???






canggg!!! ni lah dye....Sony Ericson Xperia Active Billabong..limited edition punyew...alhamdulillah...hp ni dah lme menarik hati ayue...n dgn gaji yg ade...ayue gunekan la utk beli enpon nip...nyahaha..walau di bahan oleh kawan2 baik ayue...hahaha...tape..at least aku puas hati~ suke sgt2x dgn cover yg kaler hitam ni...adew cover biru..tp tak sedap mata ni memandang...



yang ni yang warna biru....haha...nmpk mmg cantik..tp ntahla..mate ni tak bekenan...more attracted with the black one i guess....

emm...dekat seminggu jugak dah berhenti kerja...bukan berhenti,,diberhentikan...haha..contract da habes...rindu kat kawan2x satu tempat kerja...semuga kalian baik2x saja....


*pada sorang rakan yg sedang operation lutut kaki hari ni..aku doakan segalanya berjalan lancar...*
*Semoga Allah sentiasa bersamamu temanku..aku sentiasa mendoakanmu dari jauh...*












Comments

Popular posts from this blog

XPDCDaksies (PART 5)

KEBAIKAN DAN MANFAAT RANGKAIAN PRODUK NADEAR FACECARE

Insidious 2 vs Sadako 2