...Akhirnya...ke sana jua....

Assalamualaikum w.b.t...

Bangun pagi ni dengan perasaan berdebar buka laman web UPU....kekonon nak cek keputusan ...ea...macam belum lagi je..ok..tape2x...excited terlebih....amek pulak enpon..dok menaip hantar kat 15888 tuh....oo....kol doblas baru boleh cek upenya....ok2x..takpe...kite jalan2x kat katwall pesbuk dengan jalan kat blog org ea....5 minit kemudian..tut3x (bunyik enset)....amek dan bace...

"Rm 0.00 UTM: Tahniah anda berjaya utk mengikuti prog ijazah di UTM.Semak kep di url  www.jpt.utm.my dan mohon buat jawapan penerimaan sebelum 22 Julai 2012.TQ.."

err..alah..UTM?? tak gembira pun..haha....tapi mak dah senyum lebar....
"takpe Yu...nanti senang...nak tgok abang..nak tengok ko..tak pening kepala ayah ko.."

aku?? dah dapt pon kan...walaupun hati ni nak ke UPM...tapi UTM ni pilihan ke-dua aku kan....jurusan Bioinformatik...sokeh la tu kan...=)

Alhamdulillah Ya Allah..aku redha dengan ketentuanMu....hanya Kau yang lebih tahu...mungkin ada hikmah aku di sini....

*psst..tak keluar lagi aku dari JOHOR nampaknye....Kolej pon kat Johor...U pun kat Johor...haha...tape..jimat duet aku balik umah...nyanyanya...

Comments

Popular posts from this blog

KEBAIKAN DAN MANFAAT RANGKAIAN PRODUK NADEAR FACECARE

XPDCDaksies (PART 5)

Insidious 2 vs Sadako 2