sAYER JADI MAK CIK??? ERKKK??

assalamualaikum w.b.t 

emm..lama betul tak online..bukan apa..tak da mood...nak online je kene turun bawah...leceh..maklum..tade BB kan..haha...ape kahabar semua?? ayue?? sihat alhamdulillah...baru je habes mid sem exam haritu...penat sikit...lepastu demam lagi..baru kebah semalam...
haa..baru2 ni pada tarikh 12.02.2012..6.00 a.m ayue dapat anak sedara...cazen ayue lahirkan anak dia kat hospital batu pahat tuh...alah..cazen ayue yg mak ayue bela dari kecik tu,...nama dia Hidayah...dia lahirkan baby boy...3kg tau...huhhu....nama?? MUHAMMAD HAZIQ DANISH BIN IRWAN...mak ayah ayue punye lah suka...adik lelaki ayue tu lagilah..awal-awal dah warning.. 'jangan harap korang dapat pegang bila dayah balik umah t' ...camtulah ayat dia...dush3x...ingat aku kesah..hahaha...

haha...macam tak percaya...saya jadi makcik....p,ngah saya ketawakan ayue tau.... 'kecik2 dah jadi makcik..hahahaha' dia kata gitu...dush3x..saye dah 20 tahun lah pak ngah....hahaha...bukan kecik lagi...mak ayue kate pak ngah tu tak dapat terima dah jadi atok padahal anak dia baru sorang...tak pandai jalan lagi...ahahahaha.... emm..ayue online kat dalam makmal science computer, so tak dapat nak upload pic...




Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

KEBAIKAN DAN MANFAAT RANGKAIAN PRODUK NADEAR FACECARE

Insidious 2 vs Sadako 2

XPDCDaksies (PART 5)