Followers

Proud To be One

Proud To be One

Tuesday, January 17, 2012

menjejak 20 ?????

Assalamualaikum...

hai berjumpa lagi...lama kan tak update...huhu...dah tahun 2012 dah...arghhh!!!! macam tak percaya...5 bulan lagi ayue 20 tahun..rasanya cepat betul masa berlalu..tak sangka ayue dah nak tinggalkan zaman belasan tahun..arghhh..tak nak...tak jadi dewasa...nak jadi remaja..

Rasanya masih tak sanggup nak jadi dewasa....even itu lumrah...macam masih tak sedia nak terima...saya dah besar rupanya...dah kene jadi matang...tak boleh kebudak-budakan lagi...berat hati..haha..tapi takpe...ade lagi 5 bulan...walaupun masa tak lama..kene habiskan masa belasan tahun ni dengan rasa gembiranya..hhuhuhuhu....

wassalam
 


 

Tuesday, January 3, 2012

obsesi baru

Assalamualaikum..

hai semua..lama tak berjumpa..maaf sebab dah lama tak update...emm..ayue cume boleh update masa lab science computer je....sebab masa ni je yang free utk update...emm...hahaha....

okeh..berbalik kepada tajuk kita pada kali ini..OBSESI BARU...wow...apakah obsesi baru yang melanda dir seorang NURHIDAYU bt. MD.NOH pada tahun ini??? adakah ia makanan?? adakah ia handphone I-phone 4S terbaru?? tak mampu eden...atau adakah ia ice -cream???
ohh...tidak....semua itu dusta belaka..dusta..dusta...OBSESI baru saya ialah dua ekor KURA-KURA comel lote yang macam tuannya iaitu saya...kui3x...Sekor nama nya E.V (si sia yang bagi nama tuh..sampai nak bergaduh)..yang satu lagi NANO...sebab dye kecik je cam saya...hahaha..

awal2 jaga..saya sangat risau..sebab apa?? sebab E.V and NANO tak nak makan makan yang saya bagi...ayue bagi salad dye tak makan..bagi makanan kura-kura pun dye tak nak..mungkin dye tak bese dengan saya kot...tapi sekarang alhamdulillah...dah okey dah..hahaha...dan ayue suke mereka...tapi ayue tak dapat upload..sape nak tengok t g lah dekat FB saye ye...ayue suke tengok gelagat dua ekor kura-kura ayue tu..macam mana diorang tido..yang paling best tengok Nano yang suka manjat pokok kelapa hiasan dalm sangkar dia tu...die naik atas cengkerang E.V pastu dye panjat lah pokok tuh..haha..mula2 macam tak percaya je..tapi lama-lama dah biasa...
okeh of coz la buka kura2 saya..ni saya pinjam uncle google punye kura2...haha..tapi comel..tapi comel lagi saya kura2 saya.....lalalal~


anda pula?? Ape OBSESI ANDA?????

Terima Kasih Daun Keladi

Hye there... Thanks a lot sudi singgah sini... rerajinkan lah diri tinggalkan jejak... InsyaAllah, pergi melawat nanti...
"Ni personal blog aq. Aq tak bertanggungjawab atas segala komen yang diberikan. Segala entry aku adalah tujuan perkongsian semata. "