Followers

Proud To be One

Proud To be One

Thursday, December 8, 2011

MMuaahh tok korang semua lah..!!!

Assalamualaikum...


hello allzzzz....alhamdulilah..rasanya minggu ni aq happy kot...kelmarin result PSPM 1 utk pelajar matrik dah keluar...thanks God that all my classmate pass with flying colours...good work guys...it is all because off our effort...


rumate aq pun dapat kepeutusan yang membanggakan...walau salah sorang dari kami terpaksa berpindah masuk ke PDT...but..PDT tu yang paling sesuai utk dye...why??aq pernah rasa jadi PDT..so I know the feeling... aq tahu apa rasanya..aq tahu yang PDT tu bagus..walaupn lambat tapi itu jalan selamat dalam MATRIKULASI!!!..itu adalah realiti...bodohlah lau sape yang memperkecilkan PDT...


ape yang tak best nya aq kalah dengan si dia!! pointer dye lebih 0.01 dengan aq..ARGHH!! rasa tercabar ni even perbezaan tu sedikit...ciss...haha..pape pun congratss syyyggg....and also congrats to my self coz dah  lepas target over 3.5 pointer..sape lagi nak puji aq lau bukan aq sendiri kan...haha...mak,,jangan lupa janji kita tau...hehehe...sukenyew...sukewnye...


congarts tok sume budak2 comel lote dalm kelas aku sebab dapat result bagus2x...syg korang sagt lah sebb kita still bersama tok harungi sem 2 ni...haha...FIGHTING!!!!...to all my beloved X-PDT friend...congrat to you...chaiyyook lah korang...congrats to Aqem, Nas, Madi, Ida, Izmi, Syue, Azie..and WAN...korang mmg the best la...mmuuaacckk  tok korang...hehehe..










WASSALAM..







  

2 comments:

  1. assalamualaikum, awak menang header untuk widget header yg aerol anjur kan ^^ ...
    apa yang aerol nak, kamu tetapkan gambar untuk header tu yae.. aerol tunggu

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi

Hye there... Thanks a lot sudi singgah sini... rerajinkan lah diri tinggalkan jejak... InsyaAllah, pergi melawat nanti...
"Ni personal blog aq. Aq tak bertanggungjawab atas segala komen yang diberikan. Segala entry aku adalah tujuan perkongsian semata. "