Posts

Showing posts from December, 2011

YEA!!!! dapt Header!!!

Image
Assalamualaikum
Halu...hai semua...wah..saya suka..Aearol na bagi saya hadiah,,,saya suka..saya suka..gembira..huhu..terima kasih ye aerol...hehehe...di sini saya sertakan gambar ....

MMuaahh tok korang semua lah..!!!

Image
Assalamualaikum...


hello allzzzz....alhamdulilah..rasanya minggu ni aq happy kot...kelmarin result PSPM 1 utk pelajar matrik dah keluar...thanks God that all my classmate pass with flying colours...good work guys...it is all because off our effort...


rumate aq pun dapat kepeutusan yang membanggakan...walau salah sorang dari kami terpaksa berpindah masuk ke PDT...but..PDT tu yang paling sesuai utk dye...why??aq pernah rasa jadi PDT..so I know the feeling... aq tahu apa rasanya..aq tahu yang PDT tu bagus..walaupn lambat tapi itu jalan selamat dalam MATRIKULASI!!!..itu adalah realiti...bodohlah lau sape yang memperkecilkan PDT...


ape yang tak best nya aq kalah dengan si dia!! pointer dye lebih 0.01 dengan aq..ARGHH!! rasa tercabar ni even perbezaan tu sedikit...ciss...haha..pape pun congratss syyyggg....and also congrats to my self coz dah  lepas target over 3.5 pointer..sape lagi nak puji aq lau bukan aq sendiri kan...haha...mak,,jangan lupa janji kita tau...hehehe...sukenyew...sukewnye...


Assigment BI

Image
Assalamualaikum...

hai you allzzz....hehehe...penatnya...ayue tengah pening kepala ni...kenapa??? sebab assigment BI ni...wat ayue rasa nak pecah kepala...banyak benda kena buat and ayue tak mula lagi..esok dah kene submit draft lak tu...dah try cari bahan tapi tak jumpa...ape nak cakap pon tak tahu...tolong!!!!