Followers

Proud To be One

Proud To be One

Tuesday, November 15, 2011

jauh...jauh..jauh...

Assalamualaikum...


halu semua orang...haha...jam dah menunjukkan lebih kurang 12.30 malam...ape yang ayue wat memalam buta ni?? tak tido lagi ?? haa...persoalan di situ.... tadi dah tido..tapi terbangun..dan kemudian tak boleh tido... oh ye...pernah rasa jauh tak dengan orang yang korang sayang?? kalau tak pernah nak tahu tak ape tanda2 yang buat korang rasa jauh dari orang yang korang sayang??? jom check...mana tahu korang ada tanda2 tersebut kan...


1. Korang dekat je..tapi korang tak rasa pun korang rapat...jumpa pon dua bulan sekali je...
2. Tiap hari korang mesej, tapi mesej korang satu mesej satu patah perkataan je..
3. Patner korang tu tak kesah pon kalau tak contact korang...tapi korang lak beria-ia nak mesej and call...
4. korang rasa semakin lama semakin tersisih dan tidak diberi perhatian oleh si dia...


hahaha...lau anda tetanda camni mungkin korang tergolong dalam kalangan orang yang merasakan diri mereka semakin jauh dari patner mereka..ahaksss...


OPPPSSS!! tet...jangan percaya dengan tanda2 ni..semua ni ayue reka sendiri laa....aha...saja mengarut memalam ni....frust...haha...


ok...wassalamm!!!!


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Daun Keladi

Hye there... Thanks a lot sudi singgah sini... rerajinkan lah diri tinggalkan jejak... InsyaAllah, pergi melawat nanti...
"Ni personal blog aq. Aq tak bertanggungjawab atas segala komen yang diberikan. Segala entry aku adalah tujuan perkongsian semata. "