jauh...jauh..jauh...

Assalamualaikum...


halu semua orang...haha...jam dah menunjukkan lebih kurang 12.30 malam...ape yang ayue wat memalam buta ni?? tak tido lagi ?? haa...persoalan di situ.... tadi dah tido..tapi terbangun..dan kemudian tak boleh tido... oh ye...pernah rasa jauh tak dengan orang yang korang sayang?? kalau tak pernah nak tahu tak ape tanda2 yang buat korang rasa jauh dari orang yang korang sayang??? jom check...mana tahu korang ada tanda2 tersebut kan...


1. Korang dekat je..tapi korang tak rasa pun korang rapat...jumpa pon dua bulan sekali je...
2. Tiap hari korang mesej, tapi mesej korang satu mesej satu patah perkataan je..
3. Patner korang tu tak kesah pon kalau tak contact korang...tapi korang lak beria-ia nak mesej and call...
4. korang rasa semakin lama semakin tersisih dan tidak diberi perhatian oleh si dia...


hahaha...lau anda tetanda camni mungkin korang tergolong dalam kalangan orang yang merasakan diri mereka semakin jauh dari patner mereka..ahaksss...


OPPPSSS!! tet...jangan percaya dengan tanda2 ni..semua ni ayue reka sendiri laa....aha...saja mengarut memalam ni....frust...haha...


ok...wassalamm!!!!


Comments

Popular posts from this blog

XPDCDaksies (PART 5)

KEBAIKAN DAN MANFAAT RANGKAIAN PRODUK NADEAR FACECARE

Insidious 2 vs Sadako 2