Posts

Showing posts from October, 2011

KaSi PeCaH

Image
Assalamualaikum...
huhu...update lah..lama lak tak update.. ( ayat yg sama je )...okeh...minggu ni ayue tengah study week ni..fuhh...bersungguh-sungguh ayue belajar dalam tidur...hahaha...tak tahu kenapa mata ni asyik nak tidur je...
malam tdi..bru je nak fokus pada kimia...tetiba jiran bilik datang...
" yu...aku nak software yg tukar wallpaper tu...aku punya hilang lah.."
so..ayue pon bagi lah...then dia pun keluar dari bilik...tak sampai lima saat dia masuk balik.. " Yu..pintu bilik aku tak boleh nak bukak!! pakai kunci oun dye tak nak..."
waa..ini sudah satu masalah ni..then kitorang keluar lah g bilik dye yg hanya dalam sepuluh tapak kaki jaraknya...ha'a...mmg tak leah bukak..pakai kunci pon tak jalan...kesian betul...mesti tombol kunci tu dah loose...tengah dok gode2 bende tuh...datang lak KA... *KA = KETUA ARAS
KA pun tanya lah nape..kitorang bukak cerita..dye try pon tak boleh..dye tinggalkan kitorang kejap terpinga-pinga kat depan pintu..tak lama pastu dye dtg…

hahaha

Image
ni sekadar suke2 je wat...hahahaha...papai!!

kuew tiau kungfu???

Image
Assalamualaikum wbt..hoho...lamanya tak menjenguk blog...sangat buzy!!! tersangat!! tak mampu untuk dinyatakan disini...haha...

malam td dek krn lapar..ayu turun ke cafe..."blue Cafe" yg dipenuhi abg2 ensem..auwww....hahaha...kidding...tgok le dekat menu..ermm..hajat perut nak mkn mee...belek2 lah mee yg adew...tetibe terpandang satu nama mee ni..hajat perut nak rasa..haha..."KUEW TIAU KUNGFU"..ermmm...terdetik dalm kepala..agaknya mesti org tu masak sambil wat kungfu eak??? haha...maka saya pun mengorder....tunggu punye tunggu..terdengar lah jeritan..

"AYU!!! KUEW TIAU KUNGFU!!"

YES!!!! dah siap..dengan penuh semangat perut yang berkobar-kobar...ayue pun berjogging ke kauter...hoho..aik?? apesal pelik je rupa mee ni??? berkuah...lepas tuh kuew tiau tuh disalut telur...ermm..intresting...melihat dengan penuh tanda tanya...

"sabar yu..capcai lom siap g" kata abg cafe ensem tuh..(ayu order capcai sekali)..
"bukanlah..org tengok mee ni.."