Followers

Proud To be One

Proud To be One

Tuesday, July 26, 2011

Entering Ramadhan and exam!!!

Assalamualaikum...salam sejahtera..salam sayang buat semua...

haa...waa..minggu depan dah masuk bulan Ramadhan...sekejap je dah nak puasa kan...pejam celik pejam celik..dah nak raya pulak..lepastu..masuk tahun baru ...hia...cepat je masa berjalan sekarang ni kan... rasa tak sabar pulak...huhu

oh ye...hari kedua puasa ni..ayue ada exam pertengahan semester kat Kmj tersayang ni...hari pertama..English dan Kimia..kemudian, Matematik dan Fizik..hari terakhir Biologi dan juga Sains Komputer...hari terakhir tu macam berat je...Hari FAKTA sedunia di KMJ...haha..betul tak??? yelah..Biologi memerlukan pemahaman dan ingatan yang kuat begitu juga dengan sains komputer...fakta begitu banyak...tapi insyaalah ayue boleh buat..betul tak?? doakan ayue tau..

FIGHT-OOO....OOHHH!!!

rasa macam tak ready je untuk exam..ayue tak sempat nak study sangat minggu lepas sebab ada aktiviti blok..tapi alhamdulillah semua berjalan dengan lancar seperti yang dirancangkan..sekarang cuma kene fokus je lah nak exam ni..ayue akan cube buat yang sehabis baik..yang penting bukan hafal..tapi pemahaman yang kuat terhadap sesuatu subjek tersebut..bila kita faham konsep..so..tak mustahil kita boleh buat...kan???

doakan ayue yer~~~~
wassalam...





 

4 comments:

  1. gud luck ayue..:) dan slmt menyambut ramadhan al mubarak.

    ReplyDelete
  2. gudluck !jadikan ramadhan kali ni jadi ramadhan terbaek untuk ayu

    ReplyDelete
  3. wah .. gud luck ye exam ..

    selamat menyambut ramadhan .. singgah2 daripada blog abg stalker !!!!

    ReplyDelete
  4. hye my follower! saya ada buat contest.. kalau minat sila la join okey!

    http://suemuncet.blogspot.com/2011/08/contest-saya-dan-makanan-dari-blog.html

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi

Hye there... Thanks a lot sudi singgah sini... rerajinkan lah diri tinggalkan jejak... InsyaAllah, pergi melawat nanti...
"Ni personal blog aq. Aq tak bertanggungjawab atas segala komen yang diberikan. Segala entry aku adalah tujuan perkongsian semata. "