rOomate yg gegiler

Assalamualaikum,,
hehehe...bestnyew pat unline...hehe...act. ni pinjam bband ketua blok ni....tujuan nak cari bahan utk tarian sesikit..tp biasalah...sambil menyelam minum air..ye tak?? kui3x..


hehe..dah dekat sebulan ayue masuk KMJ balik..tapi ayue tak cerita pun kan sal roomate ayue...
meh ayue perkenalkan sesatu without tunjukkan korang gamabar diorang yang cecomel sama macam ayue..*cube untuk menyatakan yang ayue comel...
p/s : sila abaikan ayat yang bertanda * itu.


okeh..dimulakan dengan zura..atau nama sebenarnya NOR IZURA...terkadang ayue suke mendengkinya dengan memanggilnya EXORA...haha...seorang yang selamba dan yang paling rapat dengan ayue dalam bilik..*nama kawan baik die kat KMJ ni pun Ayu juga..selalu lepak bilik kitorang...yg AYU tu lagi lah bengong kepala dia..hehehe


next adalah Te'ah atau nama sebenarnya Raden Fatihah Syuhadah...kacukan cina dan indonesia..ayah tirinya pula orang Yaman, Arab...putih melepak...kuat study...dan senang gabra dan stress...tapi terkadang blur jugak...haha..minat gila dengan YUNA dan HANA TAJIMA...tiap kali nampak org kai selendang cam Hana Tajima..dia mesti teruja gila..mulut dia pon lea tahan ni....pot pet jugak..* cam ayu nan zura


next, Ecah.....nama sebenarnya Nur Aisyah...asal dari Segamat...dekat je...haha...yang ni karakternya sangat berbeza dengan yang dua orang ni...senyap...dia lagi banyak diam..tapi diam dye tak bermakna yang dia ni skema...dia cuma tak banyak cakap je..kurus kering je budak nya..namun..atas usaha ayue dan zura..kami sedang memberi nya makan yang banyak..hahahahaha..supaya dia boleh buncit seperti kami...cang!!!


 dan yang terakhir...seorang insan comel dan kecil...iaitu Ayue...eah..cop!!! itu saya lah..hahaha....kui3x...xnak lah cerita sal budak perasan comel tuh...cam ngengada pula...apa pun doakan ayue kuat belajar dan kuat semangat ye di KMJ...FIGHT-oooo.....OHHH!!!!





Wassalam..













Comments

  1. roomate ayu org kampung amer ye?hehe..

    btw repot kt ktua block ae ayu curik2 on9.hahhahaah

    ReplyDelete
  2. haha..nakal2 remaja. :) teringat plk zmn2 masuk matrik.dpt roomate masyuk mmg best.

    ReplyDelete
  3. salwa buat GA. jemput tuan blog tengok hadiah. kalau nak jadi sponsor, bagitau okay?
    :)

    http://salwaismail.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

KEBAIKAN DAN MANFAAT RANGKAIAN PRODUK NADEAR FACECARE

Insidious 2 vs Sadako 2

XPDCDaksies (PART 5)