habes masa

Assalamualaikum


ceteka ceteka...siapa ni??? ahaaa...semestinya ayue...kan3x..sapa lagi lah nak dok menconteng wall blog ayue ni kalau bukan ayue ye tak??? kuang3x...
okai...tadi kan..buat pertama kalinya dapat online dalam makmal komputer masa praktikal...lau tak sebelum ni punya lah payah..dok gode sana gode sini..tak dapat2x...tapi tadi hehe...sesuke saya lah...


tapi tadi tak dapat nak pecahkan telur untuk menaip coretan jiwa hati yang suka kerna masa mencemburui ayue yang cam comel ni...lalala~


haha...petang tadi dalam dewan kuliah..ayue tak da mud sangat2 nak dengar lecturer cakap...ape yang ayue buat???


ayue amik secebis kertas A4 dan kemudian mencari sebatang pensel mechanical ( yg besenya ayue panggil pensel tekan tubi...ooppss!! salah..pensel picit-picit ) dalam bekas pensel ayue yang memuarkan lebih 20 batang pensel dan pun..bercampur dengan stepler dan kalkulator...*lea bayangkan tak besar mana bekas pensel ayue??....dan kemudian mula melukis..hahha


dua jam duduk dalam DKB2 tu...ayue cume lukis2 je...haha...pastu dah siap ayue bagi kat kawan ayue,,,terbaik....




haha


k lah...ayue nak mandi...badan dah lekit..lap3x u all...mmuuaaahh
wassalam..

Comments

  1. terserlah kebosanannnya di situ. :) next time klu bosan bwk la mp3 ke..sparepart je.hehe

    ReplyDelete
  2. masalahnye kan abg stalker...telinga dah sumbat dah dengan music masa lelukis itu..hehehe...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

XPDCDaksies (PART 5)

KEBAIKAN DAN MANFAAT RANGKAIAN PRODUK NADEAR FACECARE

Insidious 2 vs Sadako 2