SERIUS MELETUP PUYER TRAFFIC UTK DIA!!

Assalamualaikum...
hola semua...ayue baru bangun tido ni..penat tadi pagi berjalan-jalan sambil membuat IC baru..hahaha


okeh..ayue jalam kat koridor blog tadi..nampak satu entry dari sis dian ...so ayue bace..then Sis Dian suoh pergi SINI untuk nilaikan teguran  KUTUKAN blogger tu terhadap wanita-wanita yang memakai hijab..or selendang atau yang sewaktu dengannya.


seriously...ayue terkejut baca....marah?? of course... tapi ayue tak mahu comment sebab ayue pun kadang2 pakai tudung..kadang2 tak...but still ia adalah satu entry yang panas,,meletop...and yang paling penting memalukan wanita islam...TAHNIAH ayue ucapkan kat blogger tu dengan teguran dia...eh..bukan..kutukan dia.
but...dalam dye mengutuk-ngutuk tu..sedarkah dia bahawa dia juga mengutuk diri sendiri??
dalam dye carut-mencarut tu..sedarkah dia bahawa dia mencarut agama sendiri??
gembiranya dia memalukan kaum sejenisnya adakah dia tahu dia memalukan dirinya sendiri?
anda nilaikan sendiri..


Setiap manusia punya kesilapan masing2...yer...dosa pahala masing2..kubur pun sendiri-sendiri...tapi kan..kalau begini gayanya...sama je bodohkan diri sendiri...siao main hukum hakam lagi..


siapakah kita menentukan dimana letaknya kita diakhirat kelak?? siapakah kita untuk menentukan sama ada kita dilaknat atau tidak???


Ok le tew...ko pakai tudung pun bukan tutup aurat, tapi tutup rambut. Welcome to the club...ko pakai pun kena laknat...sama jewwww...see you in hell.. yeah...


see..what she had said...wow..siap cakap nak jumpa kat NERAKA...


renungkan...


klik SINI dan anda nilai sendiri


Wassalam..





Comments

  1. memang totally SALAH cara dia tegur.
    seyesly nak tegur tuh boleh.
    tapi using a 'good' word.not da RUDE one.
    malu2..

    ReplyDelete
  2. nantikan lah bala daripada Allah S.W.T untuk orang mcm dia, yg mulutnya lebih bisa dari bisa ular

    ReplyDelete
  3. wahh ! entri yg bernass .! wink wink !

    ReplyDelete
  4. dunia akhir zaman. tepuk dada tanya iman

    ReplyDelete
  5. teguran tak berhemah...isi tu padat tp bahasa kurang enak di gegendang telinga..
    kalau tegor mcm tu pon, bolehkah org dgar..
    makin org buat ade laa,
    macam dia tu perfect sgt
    tegur2 pon bagus jugak tp biarlah berhemah :p

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

KEBAIKAN DAN MANFAAT RANGKAIAN PRODUK NADEAR FACECARE

XPDCDaksies (PART 5)

Insidious 2 vs Sadako 2