Followers

Proud To be One

Proud To be One

Tuesday, May 3, 2011

Selamat Tinggal Dunia Blogger ku Sayang...

Assalamualaikum...


ayue dalam mood sedih..ayue akan meninggalkan dunia blog ni tak lama lagi...walaupun berat hati ni nak berbuat demikian wahai semua..ayue nak tumpukan sepenuh perhatian utk pelajaran ayue..bukan ayue nak tinggalkan terus...mungkin kalau ada masa..ayue akan tengok2 juga blog ayue ni...


Tadi...ada surat dari KMJ sampai ke rumah...ayue berjaya utk meneruskan pembelajaran dari Program dua Tahun kepada Program Satu Tahun di kolej yang sama..begitu juga rakan2 yang lain..seperti Cik ayin , Gee dee luna , Luqman Hasan  
dan juga izmi..  




haa..ni sampul suratnya...haa??? xnampak??klik gambo..bagi besar sikit...okeh??




ni pulak surat tawaran tersebut...yang disertakan dengan slip keputusan peperiksaan ayue masa PDT dulu...ceh macam lama sangat nak panggil dulu...


alorgh..ayue sedih nak tinggalkan belog ni..tapi apakan daya..23 MEI ni..ayue kene lapor diri dan mendaftar...tapi ayue tetap akan cari masa untk update walaupun jarang...hee~


Wassalam...


psst : kepada blogger sekolej yang lain yang ayue tak tag..ayue mintak maaf yerr...

1 comment:

  1. congrats dpt smbung blaja. ;)

    ade mase jgn lupa update belog k. ;)

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi

Hye there... Thanks a lot sudi singgah sini... rerajinkan lah diri tinggalkan jejak... InsyaAllah, pergi melawat nanti...
"Ni personal blog aq. Aq tak bertanggungjawab atas segala komen yang diberikan. Segala entry aku adalah tujuan perkongsian semata. "