Followers

Hp ayue yang rosak atau line maxis yang tak betol???

Assalamualaikum..selamat pagi!! memandangkan entry ni ditaip pada pukul 2.08 am..
ayue tengah geram campur risau ni..dari pukul 12 am tadi sampai sekarang...ayue tak boleh send mesej...nak call pon tak ni...


"ini adalah perkhidmatan hotlink anda...sila tambah jumlah untuk membuat panggilan selajutnya"


asyik ni je..tapi kredit ayue ada lagi...nak kata tamat tempoh pun lambat lagi...bila send mcj..sending fail memanjang..geram lah macamni!!


rasa cam nak baling hp lak..ni ayue sampai tak boleh tidur asek belek enpon ni..asek hantar gak mcj walaupun sending fail je...risau!!


"hp aku ni rosak ke??? dah bukak tutup pon sama je.." 


arghh!!! ayue tak suke bila line maxis buat hal!! benci3!!!!




wassalam

Comments

  1. emh anis pn pna kne mcm tu jgk...rse tension gile ble xdpt bhubung dgn dnia lua kan...org cll...msg sume xdpt....kite nk cll or msg ke lua lg ssh....tapi anis gne CELCOM..cbe u try cll maxis cntre gne other hp...hr tu anis cll celcom cntre...lpas 2-3 hri dorg siasat rpenye kwsn anis de 3g failure...and kebetulan anis gne 3g networks...so dorg soh tkr setting ke 2g....huhu skrg dh ok...:)

    ReplyDelete
  2. ta for the advice!!! appreciate it so much..nga pening paler ni...ayue dah tukar dah cam yang anis soh..tpi sama je...pepun tq tau

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts