Followers

Gula-gula?? 24:7? apa tu???

Assalamualaikum...
hai semua orang...haa..tengah buat ape tu?? ayue tengah tengok tv9 ni...cerita kasih Najihah...lepas ni cerita Cucu Betong pulak..hehe...tengok..duduk rumah sampai dah hafal dah cerita apa lepas ni..lepas katun ni..cerita ni pukul berapa..tv berapa...haha..ayah nan mak pon kadang2 tanya ayue je lau nak tengok cerita...haha..betapa punya power ayue ni..hahaha....ciss...merepel pulak tengahari buta ni...


hari ni ayue nak cakap pasal Korea..dan jugak artis Malaysia yang cube menjadi seperti mereka... bukan apa..ikutkan ayue malas jugak nak amik port sal GULA-GULA dengan 24:7 ni...tapi..bila ayue jalan-jalan kat koridor blogger...banyak yang dok cite sal benda ni..mula mula tuh ayue tak tahu jugak sal ni..ingatkan GULA-GULA tu gula biasa je..rupanya nama kumpulan...alahai...










bila tengok gambar...SUBHANALLAH...bila baca info..ada juga ahlinya yang ISLAM...bila bandingkan dengan group korea sebenar yang diorang sibuk nak tiru ni...WOWWW...BERJUTA-JUTA bezanya....tang kaki tu yang paling kontra...nak komplen banyak pun tak buleh sebab ayue pun tak lah baik sangat...tapi..yelah..nak tegur yang islam tu..jangan lah ikut kawan2 yg agama lain tu...berpadalah...bukan tak boleh nak fanatik korea..tapi sesuaikan lah dengan diri dan agama kita...kita orang timur...yang pentingkan adat sopan...ayue nak tegur lebih2 pun malas..sebab ramai jugak artis negara kita ni yang tayang sini..tayang sana...


pada yang damn pakaian diorang ni..ayue pon nak tegur sikit..artis lain yang pakai seksi2...yang lebih teruk dari diorang kat negara kita ni tak pulak korang cakap apa-apa...hump...


for 24:7 pulak..memang nampak sangat tak seswai nak jadi korea...tang kulit tu nampak kontra nya..bila tengok gambar pun..tang mata tuh lagilah...alahai...terus ayue tukar pic len...lagi best ayue tengok muka ayah ayue..adik2 ayue..mak ayue..kawan2 ayue...


tapikan..lau itulah genre yang diorang nak bawak..xsalah...cuma gaya tu je...diorang uh k-pop...memang beitu gaya mereka..tapi utk GULA-GULA dan 24:7 ni..apakata jadila M-pop je...sesuai dengan adat negara kita...orang tak marah..orang tak damn..orang tak anti...
jom layan pic super junior dengan girls generation!! lagi best










ni baru lah real k-pop and real cute...saranghae!!!!


okehlah..selamat beramal...


wassalam...



Comments

  1. penat aku bace pasal m-pop nie .


    sokong jelah . lagu dorang pun oke je , tak lah teruk pun . cume pakaian dorang je kan ?
    support je .

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts