Followers

"Contest candid dari blog SUEMUNCET"..


Assalamualaikum...fufufu...ngantuk...tersedar dari tidur..halamak..dah petang upenya..pergi basuh muka..solat dan buka blog...hahaha...penat tau..tadi tengahari ayue balun bersihkan kipas syiling lepastu juin cazen basuh kereta..fufu~


haa..ni contest dari suemuncet..beliau mahukan gambar candid...em..ayue ada gambar candidi ke tak ea..rasa cam tade...haha..jap ayue cek..




bad news...T.T...ayue rasa cam tak ada je yang candid...yang ada cuma ala-ala photogenic jep..humh..tapi boleh kan?? ayue nak petaruhkan dua gambar..ahahaha..tak kira...


first pic tu gambar masa kelas ayue ada perjumpaan malam dekat depan kolej..ni bukan perjumpaan formal tapi saja-saja before kitorang exam...memang malam yang menggembirakan bagi ayue..banyak gambar diambil...mak cik guard kolej tu pon juin sekaki tau..tengok siap pegang payung lagi..


second pic lak..ayue and rakan-rakan masa satu kem anjuran kolej bertempat di Melaka...ni masa baru sampai..excited aa kononnya tu..tu yang lompat-lompat semua...haha..miss this moment so much...


okeh..ayue nak ajak..


Izmi


Cik Ayin


Cik Gee


loloq


dan Aqem
 
tag line : SAYA FOLLOW BLOG SUEMUNCET KERANA SAY JUGA MUNCET DAN CHUBBY SEPERTINYA..DAN SAYA SUKA FOLLOW ORANG...TERIMA KASIH.. :)


okeh...done..Sape nak juin...driff cursor kat banner k..
wassalam.

Comments

  1. hye dear..

    thanks join contest nie..goodluck okey! ;)

    kalau nak tahu perkembangan contest nie,
    sila la like page blog saya kat facebook kalau taknak pun takpe.. ;)

    http://www.facebook.com/pages/suemuncetblogspotcom/215519141794452?sk=wall

    ReplyDelete
  2. gud luck dear...lulu nak join tapi takde gambar menarik..so, bagi peluang awak menanglah eh.. :p

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts