Followers

Proud To be One

Proud To be One

Friday, May 6, 2011

"Contest candid dari blog SUEMUNCET"..


Assalamualaikum...fufufu...ngantuk...tersedar dari tidur..halamak..dah petang upenya..pergi basuh muka..solat dan buka blog...hahaha...penat tau..tadi tengahari ayue balun bersihkan kipas syiling lepastu juin cazen basuh kereta..fufu~


haa..ni contest dari suemuncet..beliau mahukan gambar candid...em..ayue ada gambar candidi ke tak ea..rasa cam tade...haha..jap ayue cek..




bad news...T.T...ayue rasa cam tak ada je yang candid...yang ada cuma ala-ala photogenic jep..humh..tapi boleh kan?? ayue nak petaruhkan dua gambar..ahahaha..tak kira...


first pic tu gambar masa kelas ayue ada perjumpaan malam dekat depan kolej..ni bukan perjumpaan formal tapi saja-saja before kitorang exam...memang malam yang menggembirakan bagi ayue..banyak gambar diambil...mak cik guard kolej tu pon juin sekaki tau..tengok siap pegang payung lagi..


second pic lak..ayue and rakan-rakan masa satu kem anjuran kolej bertempat di Melaka...ni masa baru sampai..excited aa kononnya tu..tu yang lompat-lompat semua...haha..miss this moment so much...


okeh..ayue nak ajak..


Izmi


Cik Ayin


Cik Gee


loloq


dan Aqem
 
tag line : SAYA FOLLOW BLOG SUEMUNCET KERANA SAY JUGA MUNCET DAN CHUBBY SEPERTINYA..DAN SAYA SUKA FOLLOW ORANG...TERIMA KASIH.. :)


okeh...done..Sape nak juin...driff cursor kat banner k..
wassalam.

2 comments:

  1. hye dear..

    thanks join contest nie..goodluck okey! ;)

    kalau nak tahu perkembangan contest nie,
    sila la like page blog saya kat facebook kalau taknak pun takpe.. ;)

    http://www.facebook.com/pages/suemuncetblogspotcom/215519141794452?sk=wall

    ReplyDelete
  2. gud luck dear...lulu nak join tapi takde gambar menarik..so, bagi peluang awak menanglah eh.. :p

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi

Hye there... Thanks a lot sudi singgah sini... rerajinkan lah diri tinggalkan jejak... InsyaAllah, pergi melawat nanti...
"Ni personal blog aq. Aq tak bertanggungjawab atas segala komen yang diberikan. Segala entry aku adalah tujuan perkongsian semata. "