Followers

Proud To be One

Proud To be One

Monday, May 16, 2011

Apa TuJuAn anda Bermuka buku?

Assalamualaikum..

ohaiyyoo..dan selamat malam..hehe~

hurmm..ni entry nak tanya soalan je ni...saja je nak bertanya-tanya..yelah..masing-masong mesti ada jawapan yan tersendiri untuk soalan ni kan..

mengapa anda ber facebooking?? 

kebanyakan orang menjawab untuk menjalin silaturahin dan mencari kenalan lama..sesetengah menjawab sekadar suka-suka....tak kurang yang kata just nak main game...
haha...ayue punye tujuan..semua yang diatas...
anda pula???

wassalam.


3 comments:

  1. dah review blogg kamu sayangss . .
    sori for the late ya .. :( little bit bz dear . .

    http://lovelytasya32.blogspot.com/2011/05/sambungan-blog-review.html

    ReplyDelete
  2. hey , nie aku tag

    http://opocotmakengkau.blogspot.com/2011/05/hafiszainal-contest-senyum-mahal.html

    ReplyDelete
  3. saya nak cari kawan kawan lama time sekolah dulu yg dah lost contact :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi

Hye there... Thanks a lot sudi singgah sini... rerajinkan lah diri tinggalkan jejak... InsyaAllah, pergi melawat nanti...
"Ni personal blog aq. Aq tak bertanggungjawab atas segala komen yang diberikan. Segala entry aku adalah tujuan perkongsian semata. "