" Segmen Blog Review Semanis Tart Cherry " .



Assalamualaikum...ohaiiyyooo...


ola...ayue sedang blogwalking ni sambil dok tengok hindustan kat tb 2 tuh..maklumlah..shah rukh khan yg berlakon..laju je lah nak tengok..OM SHANTI OM...mmg best..ayue dah tengok banyak kali dah cite ni..tapi tak bosan lansung...


oh..sambil ayue blogwalking tuh ayue nampak ada org nak wat review..ayue nak joinlah..


 Nama penuh ayue NUR HIDAYU BT. MD.NOH
dalam dunia blogger ni ayue guna nama DUNIA BUDAQ KECHIK..kalau komen2 ayue gune Ciput_Kechik...


apa yang ayue nak sangat tapi belum tercapai??
sudah semestinya untuk membalas jasa mak ayah ayue..ayue nak belikan mak dan ayah sebuah rumah...nak sangat mak dan ayah duduk selesa...tak payah susah2 lagi untuk ayue ni...


pandangan ayue tentang blog  "semanis tart Cherry"
* wow...pinkie!!! chomel je..cantek...tersusun je..ayue suka...hehe..ni bukan bodek..ni kenyataan tau...


okeh...ayue nak pilih mangsa tag ni..
ayue tag..


si cantik manis Izyan Masri 


dan juga budak suke domo si  No Answer ! 


okeh...done..terimas....


wassalam

Comments

  1. YEAY.KENE TAG.JAP LAGI KALAU TAK BUSY YAN JOINGG YE .THANK YOU THANK YOU ^^

    ReplyDelete
  2. As salam.
    Gudluck dear.

    Sis nak tag ga ni n mention cempaka kuning as referral ye.tq

    http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/03/siapa-top-referer-fa-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. thanxx join :) tggu putry review kamu ye :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

KEBAIKAN DAN MANFAAT RANGKAIAN PRODUK NADEAR FACECARE

XPDCDaksies (PART 5)

Insidious 2 vs Sadako 2