Followers

'SAYA NAK JOIN BLOGLIST AWAK'

Assalamualaikum...


okeh..ayue nak pakai tulisan kaler purple lak awi ni...ohoho...ketawa suka hati...maklumlah..baru je melahap ketam masak lomak cili api tadi...lalala~


okeh...ayue nak join entry ni,,,nak join bloglist..uhuhu...ketawa sambil bergolek-golek di atas katil dua tingkat...hahaha...


ayue nak join bloglist ni sebab ayue nak naikkan belog syg ayue ni...ayue nak belajar selok belok dunia belog dari org2 yang lebih senior dari ayue..yelah..ayue kan masih lagi dikira newbie...banyak lagi yang ayue nak tahu pasal dunia belog...pastuh kan..ayue lau bole nak org review belog ayue..ayue nak tahu apa kekurangan belog ayue...penting ni..antara suka dan duka..ehehehe...


okeh..itu sahaja...
sekian,wassalam...


with love,

Dunia Budaq Kechik

Comments

  1. SEMUA MAIN FEEWIT NI YANG JELES.NAK FEEWIT JUGAKLAH.MCM BEST JE BLOGLIST NI XD

    ReplyDelete
  2. hehe...jeles ea..nah..amik feewiiit tok yan...fewwwiiittttt!! :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts