saya nak jadi kawan vespa degil


Berjalan-jalan di muara...hati-hati dilambung ombak..sampai bila asyik nak berjalan aja..ntah ada idea entahkan tidak....

ewwaaahh...menyanyi-nyayi sakan ayue...hehehe...berdekatan dengan kawasan rumah ayue sekarang ni tengah ada event besar sebenarnya..TPM nak datang esok...jadi malam ni dowang dah start wat konsert sume..tu yang dengar sampai umah ayue ni..tadi je adik kata ada tarian daripada YAYASAN WARISAN JOHOR...fuhh..zapin..ayue dah lama tak zapin.

ish!! ape merepek ni...bukan sal tu yang ayue nak bebel..ni hah...pasal banner kat atas tuh...BLOGLIST...

pada VESPA DEGIL...teruskan usaha..ayue nak bagi nasihat follower ayue pun tak matang lagi cam follower VESPA DEGIL...hehe~ ayue nak join bloglist boleh tak?? (bodek kejap...)

sape nak join bloglist VESPA..driff cursor kat banner tau...

ok..ayue nak jadikan Izmi suke Domo  sebagai mangsa tag ayue...wahahahaha

Wassalam..

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

KEBAIKAN DAN MANFAAT RANGKAIAN PRODUK NADEAR FACECARE

XPDCDaksies (PART 5)

Insidious 2 vs Sadako 2