Followers

Proud To be One

Proud To be One

Friday, April 29, 2011

Pabila jiran-jiran bersatu...bergegar kolej kami serbu

Assalamualaiukn..ayue ucapkan..ahlan wasahlan..ayue hulurkan..saudara saudari..rakan dan taulan...entry baru ayue dah postkan...

ahakkssss...sempat bernasyid pule ayue di entry ni..hehe~ well..tengah ayue blogwalking...tetiba di radio..berkumandang lagu nasyid...ayue pun layann....last ayue jadi solo nasyid baru2 ni...dalam satu pertandingan nasyid anjuran kolej...ayue penah cerita dalam satu entry ayue...

apa?? tak pernah baca?? klik SINI

haha..dah kate duduk hostel..mestilah berjiran kan..alha,dulillah..roomate ayue baik dengan sume jenjiran..apatah lag jiran depan bilik..tuh..memang yang paling rapat...keluar masok..depan bilik dah ada jambatan kasut lagi tau...

kalau dah mula nak berceloteh..memang huru-hara aras 2 block C tu kitorang buat...hambek ketawa macam hape..

ada sekali tu..kakak2 senior sampai datang bilik..tanya sapa yang wat bising..tapi...hehehe~
kitowang wat tak tahu...yang lawaknya..semua wat keje sendiri..ada yang g basuh baju..yang buat2 tidur..yang pergi sembahyang..pergi mandi..memang nampak sangat kurang hajar..tapi bukan selalu..orang lain tu pon buat juga..beselah..hari sabtu..bising tu perkara biasa...


ni pic masa kami ada kem di melaka.kat bawah ni pulak antara pic masa nasyid..
pss: johan tau...hehe

haha...rindoo korang...and big news!! kami still akan berjumpa 23 MEI nanti di KMJ..dan kami dah jadi senior pulak!! macam tak percaya kan...dah besar dah ayue ni..hahaha..

itu je lah..
wassalam...

5 comments:

  1. wahhh meriah,. mesti suara ayu best kan

    ReplyDelete
  2. haha...sedap ke?? entah..anugerah Allah..alhamdulillah....hee~

    ReplyDelete
  3. ahaha...dah jadi xPDT dah mer...huwaaa

    ReplyDelete
  4. Haha jambatan kasut tak boleh blah kan ayu. Penghuni ada 8 org tapi mcm ada 800 kasut je kat depan bilik tu. Rindu rindu :') Naik sem mesti tak dapat jiran yang baik mcm korang lagi dah. Wuu

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi

Hye there... Thanks a lot sudi singgah sini... rerajinkan lah diri tinggalkan jejak... InsyaAllah, pergi melawat nanti...
"Ni personal blog aq. Aq tak bertanggungjawab atas segala komen yang diberikan. Segala entry aku adalah tujuan perkongsian semata. "