Haahh!! Result exam sUDAA KELUAR!!!!!

"Haah...result dah keluar???!!!"


halamak...itu memang menakutkan...bila tahu je result nak keluar...huh..sangat cuak..sangat gementar...sangat menggigil sampai nak bangun pon menggunakan tongkat...aiceh...
tapi...belum keluar pun sebenarnya...ayue masih lagi menunggu saat itu...dengan penuh debaran di dada...


dub..dab..dub..dab...


bila kadang2 jenguk mukabuku..group Program Dua Tahun (PDT ) Kolej Matrikulasi Johor...sibuk kawan2 dok usha tarikh result keluar..tarikh surat sampai rumah..tarikh nak cek online...




huh..baca je post...mula lah jantung ni nak degup laju-laju..macam masuk larian 1500 meter lagaknya..berpeluh-peluh...hahaha...


teringat masa nak ambil result PMR..masa tu ayue sekolah kat SMK.Bandar Penawar Kota Tinggi Johor...ayue duduk asrama..jadi bertolak dari rumah dengan mak ayah lah...pagi-pagi sebelum keluar rumah...dah merayu xnak pergi sekolah...takut..hahaha...kelakar...tak senang duduk ayue dibuatnya...bila SPM pulak mak ayah x teman masa amik result..bawa moto skuter g sekolah SMK Bandar Tenggara, Kulai...memang beku tangan,kaki dan jantung masa ambil slip keputusan....tapi alhamdulillah..semuanya lancar...


tapi sekarang ni??? result sampai rumah...kalau tak lepas pointer...menganggur lah ayue nanti..ohh....macam mane ni??? tak sanggup...tp boleh cari kerja kan..boleh apply mane2 U lagi..sempat kan??


jadi..nak tak nak masanya akan tiba...doakan ayue berjaya ye...insyaAllah...Amin....


terima kasih sudi baca...
Wassalam...


with love,



Dunia Budaq Kechik


Comments

  1. mesti ok punya la result.
    dah usaha kan sebelum ni, banyak kan doa je, =)

    ReplyDelete
  2. terima kasih review kitew Scha...hehehe~

    pada chegu : tq chegu..sile doakan ayue..huhu..takot

    ReplyDelete
  3. NAK TUNGGU RESULT LAH YANG PALING TAKUT.XD

    ReplyDelete
  4. iz : awak??? haha..poyo ko...
    Sis Izyan : betul..ayue memang sokong sis...cuak...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

KEBAIKAN DAN MANFAAT RANGKAIAN PRODUK NADEAR FACECARE

XPDCDaksies (PART 5)

Insidious 2 vs Sadako 2