edit...edit...edit...

Assalamualaikum....hye alllzzz....huhuhu...tengahari sudaa nampaknya..masa berjalan begitu pantas..saje je blogwalking..tetibe ..
"ea..dah pukul satu lah...hehe"
dek kerana asyik jalan2 di belog org...xingat nak update entry sendiri lorr....
haha...aye tengah gile edit pic ni...lau boleh..sume gambar dalam simpanan nak di edit...ape lagi gambar kelas praktikum aye...iaitu SP3 di KMJ..haha...rindoo gamaknyew kat kawan2...
biler lah result nak kuor ni...hehehe
yelah..sebelum ni bz study je..study ke??..x sempat nak belek2...mmg shuke nak edit2 ni..tp salu x berkesempatan..hehe..salunye aye paling shuke lau dapt edit pic kat PHOTOSCAPE..tak pon kat PICASA...skunk lak shuke edit kat PICNIK...IMIKIMI pon besh...ahhh...shume best2x lerr....shuke tgok pic yg itew edit sendiri...lau org nak katew x chantik pon aye tetap nak katew shantik..yelah..shape g nak puji diri kite lau bukan kite...ye tak???...hohoho...nak tgok tak pic kelas aye yg aye edit??
tp aye x pro lagi...simple je kot..hahaha...jom terjah jap...






of coz lerr mesti adew aku sekali kan...hehehe...okeh...wassalam....

with love
Dunia budaq kechik

Comments

  1. hehe.. gambar first tu cantikk ^^

    ReplyDelete
  2. http://opocotmakengkau.blogspot.com/2011/04/jom-juin-bloglist-kite.html

    anda ditag .. sila bukak link diatas utuk melihat ape dye ? :P

    ReplyDelete
  3. bestkn edit picture niew~wat masa sekarang aq asew Picnik is the best lah~haha~aq kaki mengedit jugaa~so,if taw ada site laen untuk editing picture,halo2 kami lah~haha~

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

KEBAIKAN DAN MANFAAT RANGKAIAN PRODUK NADEAR FACECARE

XPDCDaksies (PART 5)

Insidious 2 vs Sadako 2