cecite korea

Assalamualaikum...salam hamba hulur tanda ingatan...cewahhh...bernyanyi-nyanyi aku di malam hari..meriangkan hati yang kebosanan kerna yang disayangi dah tidur dulu..x balas mct...sedih3x ...keh3x...
baru je menghabiskan masa yang berguna dengan menonton cerita Playfull kiss..ade jugak tajuk len naughty kiss...arghh..aku x kesah..asal sama je citer nyer..memula aku x amik port gak cecite korea ni..tp roomate2 aku..member2 aku kat KMJ tuh sume dok gile korea..aku join lerr...dan ternyata aku jatuh hati..terutama pas tgok Boys Over Flower..mmg gile kumpul lagu korea jerk memanjang...hehehe...
paling shuke bile tengok cite yang ade KIM HYUN JOONG...argh..memang lah aku tak angkat kaki g memane..xcited tgk muke encem ye...hehe..chumel..sangat shuke..10 bintang i bg kat u tau..
even aku agak terlambat gak tgok cecite korea ni tp aku still puas...hehehe...cite pe g yang besh yang aku dah tgok eak..ermm..HANAKIMI..FULL HOUSE pun best jugak...banyak lagi lerr yang aku dah tgok..and aq yakin kowag lagi banyak tahu dari aku kan...hehehe...








chumel...

with love

Dunia budaq kechik

Comments

  1. BOYS OVER FLOWERS TERBAIK LAH.RASA NAK ULANG BERIBU RIBAN KALI T_T

    ReplyDelete
  2. hehe...tahu takpew...jatuh shuke kat F4!!!

    ReplyDelete
  3. alamak..apesal saye xminta korea2 ni ek??hahaha..

    btw,salam singgah ye dear.. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

KEBAIKAN DAN MANFAAT RANGKAIAN PRODUK NADEAR FACECARE

XPDCDaksies (PART 5)

Insidious 2 vs Sadako 2