Followers

blog review dari sis Scha..suke3x..

Assalamulaikum....
selamat pagi.....oehaiyyoo...okeh....ayue tak lea lama hari ni...ayue nak kene gerak pergi rumah atok ni...







  • Firstly, slamat pagi !
  • blog sis dah ok senanyer.. tapi better kemaskan lagi blog.. kalau nak template yang lawa2, gojes gitu, boleh masuk btemplates.com.. kalau nak pakai yang asal pon dah ok :)
  • blog sis berat jugak.. better buang 'this is my name' tu, then slideshow tu ke.. atau welcome to my blog tu.. lagi ringan, lagi orang suke nak singgah :)
  • untuk comment pulak, lebih baik jangan buat word verification tu.. set pop up window je lebih senang dan cepat untuk blogger komen ^^
  • rasenyer, itu saje.. yang lain dah ok dah :) happy blogging sis ! 

hehe...huhu...belog ayue di review oleh sis scha....waaa...sangat suke....yelah...sekurang-kurangnya ayue boleh tahu kan kekurangan ayue dalam dunia belog ni...hehe..ayu dah buang dah bebenda yang memberatkan belog syg ayue ni..terima kasih atas nasihat scha...cume...nak  tukar template tuh je ayue ade keliru sikit..sebab ayue buat asyik ta jadi je...sedih..asyik code error je...rase nak makan-makan je perkataa error tu....


credit to SCHA sebab review belog titew yer...mmuuaahh...hehehe...nak tyunk scha la...hehe..gedik lak ko ni ayue....


okeh..jom terjah belog scha kat sini.

Comments

  1. hehe.. no biggie lah :) thanks sis ! lebiu too lahh! ekeke ^^

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts