Followers

BEN ASHAARI CARI BLOG LAH !



Assalamualaikum...hai semua...
tadi ayue jalan-jalan sekitar koridor blogger...tiba-tiba terserempak pulak dengan seseorang...dia beritahu dekat ayue abang Ben Ashaari cari blog lah...ayue pun terkejut..pergi lah survey..wah..betullah...hehe...nak join boleh???

okeh...abang Ben bagi soklan cepu emas...ish,,susah nak jawab ni....yelah..as a new blogger its a bit difficult to me...budak baru belajar lah katakan...baiklah..ayue jawab ye..

Soklan abg Ben : Siapa yang mempengaruhi anda untuk membuat blog dan siapakah sumber
                              inspirasi anda??

Ayue jawab : Bismillahirahmanirrahim..Alhamdulillah..bersyukur kepada Allah..ayue mula
                      diperkenalkan dengan dunia blogging ni oleh seorang rakan ayue yang bernama
                       AMIR  dimana pada mulanya dia minta ayue untuk follow die...jadi ayue pun follow                                            gunakan akaun google ayue..

                          Tapi lama2 ayue tertarik dengan dunia blogger ni sebab dalam blogger ni kita  
                     boleh berkongsi pengalaman,pendapat,idea dan sebagainya..malah boleh juga
                    mendapat teman baru tak kira usia.Jadi ayue memulakan pengalaman berblogger
                    hasil tunjuk ajar beliau dan juga izmi  ,salah seorang rakan sekolej yang aktif  
                   berblogger.Walaupun follower ayue masih di tahap yang rendah..tapi ayue dah cukup
                  bersyukur sangat.Yelah..untuk mendapatkan sesuatu yang bernilai kita kena berusaha
                 dari bawah.

                      Sumber inspirasi ayue dalam dunia blogging adalah insan2 yang ayue suka sangat
               baca entry beliau yang banyak memberi ilmu pengetahuan dan tips untuk ayue iaitu
               abg IR  . 

                      Entry beliau menarik perhatian ayue dan ayue cube nak tingkatkan usaha
               untuk  menaikkan follower ayue..sebab bile tengok follower ayue meningkat ayue jadi 
               teruja.Credit untuk abg IR... 

okeh..ayue dah jawab soalan abg BEN...hehe...ntah apelah yang ayue membebel kat atas tadi...menang kalah ayue tak kisah..ayue join je...
terima kasih..sape2 nak join jom g  SINI
WASSALAM...        


with love, Dunia Budaq Kechik

Comments

  1. Blogwalking kat sini... dtg dri blog ben ashaari... selamat berblogging... salam perkenalan..^^

    http://jomkongsistory.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

    ReplyDelete
  2. selamat berkenalan juge ~C K-K~....samat datang ke blog ayue...time kasih sudi singgah yerr

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen Abg Ben...
    selamat berblogging !!!~


    http://solomolo.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

    ReplyDelete
  4. selamat berblogging juger solo molo...mekaceh singgah

    ReplyDelete
  5. hai.hai..singgah from ben ashaari blog..salam kenal2 n slamat berblogging !

    http://tehfatihah.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

    ReplyDelete
  6. salam kenalan teh..samat datg...mekaceh sudi singgah blog ayue,,,

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan dari segmen abg ben..#3 no 13..:)

    http://anismelon.blogspot.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-cari-blog-lah.html

    ReplyDelete
  8. dtg dari segmen abg ben
    :)
    salam ukhuwah dari aza

    ReplyDelete
  9. singgah dah blog Abg Ben...jemput singgah ke blogies ku juga yer

    Semanis Mulut By Puteri Kasih ;)

    ReplyDelete
  10. singgah dah blog Abg Ben...jemput singgah ke blogies ku juga yer

    Semanis Mulut By Puteri Kasih ;)

    ReplyDelete
  11. salam singgah dari blog BA!keep in blogging k

    ReplyDelete
  12. salam singgah dari segmen incik ben

    ReplyDelete
  13. Hai hai..

    saya suker..saya terjah

    saya dengki..saya tak sempat join..

    ReplyDelete
  14. terima kasih semua sudi menyinggah...wee~

    ReplyDelete
  15. Lulu datang up trafik blog ni..lawa blog..*wink

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts