"1st GIVEAWAY by HAJAR HASAN".


hehe..pepagi dah berjalan-jalan di koridor belog...sedang asyik tegur menegur tetiba ternampak satu GA.dari Hajar Hasan , jadi ayue decide nak join...tak kira..nak join jugak...sesape nak join klik dekat banner tuh ye...

okeh..ayue sebenarnya paling suke aiskrim strawberri...mula-mula masa ayue makan..muak..tapi lam-lama...dok sumbat,sumbat,sumbat dan sumbat lagi air strawberi,eskim strawberi,kek strawberi lama-lama...gile strawberi..tengok je...fuuuh..terliur tekak tau...




fuhh...mesti puas dapat makan eskim th...tgok je dah terliur dah ayue tau....
oke lah..ayue nak tag semua kawan-kawan ayue yang menggemari strawberi nip...tak kira lah yang ade blog or tade blog....
haha..boleh tak camtu??
special tag : Gee De Luna dan juga Syazwani Hasbullah  serta  NDBJ

okeh...done...hee~ sapa nak joim klik banner tau...kite terjah GA Hajar Hasan.

wassalam...

with love,
Dunia Budaq Kechik


Comments

  1. teehee~ yeaahhhoo ! lawatan rasmi dari pihak penganjur. terima kasih sudi join.

    all the best ya~ ;)

    ReplyDelete
  2. ayue cakap terima kasih pihak penganjur...hee~

    ReplyDelete
  3. wah!! glam cik gee kat sini!! <3
    hee~

    p/s: nk strawberry ue!!!!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

KEBAIKAN DAN MANFAAT RANGKAIAN PRODUK NADEAR FACECARE

XPDCDaksies (PART 5)

Insidious 2 vs Sadako 2