Followers

a happy new day...

im so happy!!!! why?? this will be the last day for me at KMJ!!! i can't wait to go home...alhamdulillah..setelah dua sem berkampung kat kmj ni..akhirnya esok aku akan kembali ke rumah....baru je semalam aku habis periksa akhir..alhamdulillah semua berjalan lancar seperti yang dijangka...walaupun masa study week...aku demam panas yang teruk selama 4 hari berturut...tapi naseb baik ade shima,azi and roomate aku yg jaga...dan time kasih jugak kepada org tersayang yg sanggup carikan daun bunga raya kat kmj tu yg dekat ceruk mana letaknya tuh utk diberi kan kpd aku atas permintaan cimok...
ternyata daun tuh juga tak beri kesan pada aku...maklumlah..org jarang demam..sekali demam amik..panas melampau..degil lak tuh xnak g klinik..terbaring tanpa buat apa2..mkn pon x selera...lepas tu muntah...baguslah..perut dah masuk angin..makan nasi goreng dengan air fresh oren..dua kali rasa...satu rasa masa nasi dan air masuk perut..satu lagi masa nasi dengan air kuar dari perut...wahahahahaha....
seminggu yg sangt susah bagi aku..yelah..dah mcm tuh angkat kepala pun susah lah...mmg sah tak belajar aku...
hari pertama periksa english dengan fizik....alhamdulillah aku dapat jawab dgn baik..esoknya matematik..ni mmg x lea blah..kepala aku macamnak pecah...dah lah aku benci matematik sejak aku kecik lagi...aku mmg anti dgn bab tuh...then hari ke-3 and 4 mata pelajaran kesukaan aku..kimia and biologi...mmg aku jawab dgn pasaan yg yakin aku boleh jawab...semua berjalan lancar je...sekarang yg perlu dibua ialah duduk dan tunggu keputusan...dan berdoa agar keputusan aku cemerlang..dapat 3 pointer pon jadik lah kan...
nak tahu aku kat mana x sekarang?? aku kat cyber cafe...sekaligus tempat karaoke kat tangkak ni..kawan 2 aku g memekak kejap..aku lak online..haha...rindu nak update blog...k lah..cau...tatata

Comments

Popular Posts