demam yg tiada akhirnya...

assalamualaikum semua...
arghh...aku x sihat sekarang ni...demam panas dah bape hari...start dari hari isnin lepas...
aku x tahu lah...
nasib baik masa periksa akhir aku x demam..cume deamam masa study week je..
mungkin demam nyew sambung balik kot....bak kate owg,,,sakit ni cuci dosa...ermm...tp aku penat lah dmam,,aku ni susah nak kene sakit tp bile dah kene cm ni lah...x surut2x...tp alhamdulillah tak teruk sgt..aku msih boleh bangun ag..drpd mcm aku demam masa study week tuh..lansung x lea bangun..
dengan selsema nye..batuk nyew..tekak aku ni dah rasa kering gile dah...bile batuk dah sakit...xlarat dah nak batuk g....
tp korang mesti pelik kan...demam tp aku leh on9...hurmm..sebab aku x tahu nak wat ape...aku bosan terbaring je...tp jujur jarang dah...sebab aku bukak mata..mata ni rasa panas...berair je...mcm terbakar rasanya...hurm..aku nak tido pon aku penat asyik tidur je 24 jam...
hurmm...korang doakan aku cepat sembuh tau...
klinik?? aku x kan g klinik...aku tak suke...mak aku katew aku ni kurus...tangan aku lagi kechik dari tangan adik perempuan aku yg form one....tp aku rasa aku gemok jep..entahla...tp aku mmg perasan aku susut sikit sejak demam masa study week tuh..mana xnye...i lost my appetite okey....susah sangat aku nak mkn bile aku sakit...bukan apa..nanti aku muntah balik...hurmmm..
k lah..mak aku dah soh rehat tu...k...bye korang....

Comments

Popular posts from this blog

KEBAIKAN DAN MANFAAT RANGKAIAN PRODUK NADEAR FACECARE

XPDCDaksies (PART 5)

Insidious 2 vs Sadako 2