Followers

jeng3x...

ola!!! ohaiiyyoo....assalamualaikum toksemua orang...oyeah!!!setelah sekian lama tidak meng-update blog ini..kerna teralu kebuzy-an plus kelakuan bodband yg semakin mereng membuat aku terlupe sebentar akan blog tersayang ku ini...ohoho..mcm2 berlaku lah skunk ni..baru2 ni aku kmbali aktif men bola tampar dan akibatnyew jari aku bengkak dan lebam..ohoho..terbaru sdg berjinak-jinak dgn tenis pulak ye..wee~

okeh...sekarang selain tgh buzy dgn boria juga buzy dgn project english..latest punye khamis mlm jumaat ni..dimana aku dan member2 yg swaktu dgnnye kene present story telling...haha..teringt masa sekulah rendah lak..masok pertandingan bercerita...kui2x...
tp aku cuak ni..yelah..persediaan tak mamtap lah...mesti markah low..oh..aku tak mampumlihat markh ku nanti..exam pon dah nak dekat ni.,dan aku pon mkin rajin tido lambat..mcm yg aku ngah wat sekarang ni lah..masih x lelap walaupun jam menginjak 4.03 minit pagi...mata msig segar bersama roomate2 sekalian yg telah tido awal berbanding aku ptg td...hahahaha..
sambil mendengar melodi indah dari radio fly fm yg berterusan mendendangkan lagu2 yg best sejak pukul 12 mlm td membuat mata semakin segar...aroma nescafe yg menarik menambah lagi kesegaran itu...cewahh..pandai aku merepek..hahaha...
bertemankan juga lipas yg sekali sekala menganggu ketenteraman sehingga membuat syue menjerit kegelian...juga ida yg membuat essay..madi yg seronok belajar kimia...juga azi yg nyenyak tido..  haha...kadang2lawakjuga biladengar syue cakap
"yue..lipas ni tahulah ko budak bio..sbb tuh dye suke ko"
tak gune nye lipas...hahaha...
ngantuklak...k lah...t bebila aku post ag entry baru yep....cau dulu...wee~


Comments

Popular Posts