Followers

Proud To be One

Proud To be One

Saturday, February 26, 2011

hepi day!

assalamualaikum....ohaiiyyoo!!..
mood hari ni : terrrsangat hepi..(even bengang sikit dgn budak pst)

okeh...kenapa ye aku hepi?? hoyyeeaa...coz semalam aku baru je habis boria dan ianya gempak sangat...tp beselah...tetap ade yg tak puas hati...sape??? of coz lah pst...depa dok kata PDT nye boria ta best...lantak lah..pk dowang punye best ke??? bajet hebat lah..tak best wat pe tgok..kan2x??
hari ni lak...sesi bergambar...lagi best..dah la aku ni hantu kamera...lau lea sume gambar aku nak...haha...dengan pakai baju kelas berwarna purple kami amik pic...dah macam pic family pon adew...haha...gambar hari raya...pastu x cukup dgn itu..kami snap lebih bnyk pic gune kamera wani hanim..tak kurang jugak kamera kat hp memasing...rasanya berpuluh gak pic kami...dgn topi lah..payung lah..kat jalan raya lah...alahai...

tak leah nak amik pic solo...mesti ade je yg dok tumpang interframe sekali...sebagai contoh dak EL...yg memanjang ade je muka dye...kat pic bebudak perempuan je pon dye nak interframe.. mane2 mesti ade punye...aku tak dapt nak upload pic sagt sbb bnyk pic boria and juga pic kai bju kelas ade kat kamera wani hanim...so..hope you guys can enjoys dgn sedikit pic yg aku upload ni k...



konon2 tepi pantai..puii..haha

ni pakaian masa boria...gempak tak???sebelah tu si pemalas daus..haha

Thursday, February 24, 2011

Gumbira...

assalamualaikum..
ohoho...sgt hepi kerana hari ni hujan lebat..so there's no match!!! tak yah menghadap muka minah2 bajet power uh...huhuhu....okeh2..tatat

Wednesday, February 23, 2011

suck!!

Assalamualaikum w.b.t...ohoho...aq dapat unline..yes!!!

ermm...nak cite sikit ni..aku memang tak puas hati betul hari ni...salah kah kami menjadi PDT??? adakah PDT itu sesuatu yang sangat hina sehingga diperlakukan sedemikian rupa??? tak boleh ke org2 yang bernaung di bawah PST hormat sikit kepada kami even kami tak sama???
kita just main2 je untuk bola tampar tu...just for fun..tapi perlu ke mereka pshyco cam tuh sekali??? kami tergugat?? no! kami just tak puas hati..lebih teruk.apsal tak hantar pemain ori utk fight??? kenapa mesti mereka hantar individu yang mmg dah terkenal hebat dengan permainan ni?? kenapa mesti hantar budak KAKOM?? satu penghinaan dan ketidak adilan kepada PDT...
paling teruk bila masing2 perangai macam setan betina terlepas kandang..menjerit sana sini even ade budak lelaki dekat situ..padahal dah maghrib dah...itu ke sifat budak2 PST yg pandai sangat tuh...aku sangat tak faham!!!!

Thursday, February 17, 2011

lega!!!

Assalamualaikum...salam muhibah...salam sejahtera...salam perpaduan...salam segalanya...fuhh...lega..satu project telah berlansung dengan jayanya...projek story teling telah pun berlalu meninggalkan satu lagi projek untuk kami iaitu boria...
erm...puas???of course..kami dah lakukan yg terbaik...syabas juga pada Alia yg berjaya memainkan peranannya walaupun diserang migrain pagi tadi... cuak juga..sbb migrain dye agak teruk..
apepun syabas pada bebudak SP3 coz kite dah sesama tamatkan english project ni...hope kite dapt gak wat  yg terbaik utk boria..menang kalah adat pertandingan ...asalkan kite hepi betul tak????...okeh..nak mandi..ade latihan boria ni...cau!!!!

jeng3x...

ola!!! ohaiiyyoo....assalamualaikum toksemua orang...oyeah!!!setelah sekian lama tidak meng-update blog ini..kerna teralu kebuzy-an plus kelakuan bodband yg semakin mereng membuat aku terlupe sebentar akan blog tersayang ku ini...ohoho..mcm2 berlaku lah skunk ni..baru2 ni aku kmbali aktif men bola tampar dan akibatnyew jari aku bengkak dan lebam..ohoho..terbaru sdg berjinak-jinak dgn tenis pulak ye..wee~

okeh...sekarang selain tgh buzy dgn boria juga buzy dgn project english..latest punye khamis mlm jumaat ni..dimana aku dan member2 yg swaktu dgnnye kene present story telling...haha..teringt masa sekulah rendah lak..masok pertandingan bercerita...kui2x...
tp aku cuak ni..yelah..persediaan tak mamtap lah...mesti markah low..oh..aku tak mampumlihat markh ku nanti..exam pon dah nak dekat ni.,dan aku pon mkin rajin tido lambat..mcm yg aku ngah wat sekarang ni lah..masih x lelap walaupun jam menginjak 4.03 minit pagi...mata msig segar bersama roomate2 sekalian yg telah tido awal berbanding aku ptg td...hahahaha..
sambil mendengar melodi indah dari radio fly fm yg berterusan mendendangkan lagu2 yg best sejak pukul 12 mlm td membuat mata semakin segar...aroma nescafe yg menarik menambah lagi kesegaran itu...cewahh..pandai aku merepek..hahaha...
bertemankan juga lipas yg sekali sekala menganggu ketenteraman sehingga membuat syue menjerit kegelian...juga ida yg membuat essay..madi yg seronok belajar kimia...juga azi yg nyenyak tido..  haha...kadang2lawakjuga biladengar syue cakap
"yue..lipas ni tahulah ko budak bio..sbb tuh dye suke ko"
tak gune nye lipas...hahaha...
ngantuklak...k lah...t bebila aku post ag entry baru yep....cau dulu...wee~


Friday, February 4, 2011

tulis2???

dah bape hari kat umah ni baru aku rasa nak menulis....tak tahu nak perah otak tulis apa sebenarnya..yelah..sejak habes sekolah aku dah jarang perah otak nak menulis karangan2 ni...yg aku tahu tulis formula..tulis fakta...matematik..tu je lah....sedangkan aku antara budak2 yg sgt suke menulis saat kecil2 dulu..pantang nampk buku kosong...kompem aku nak conteng...mcm2 cerita aku wat...haha...kelakar...kadang lau kekemas pastu jumpa buku2 tuh..bila baca balik..aku ketawa sendiri...cam tak percaya itu aku yg tulis...tapi sekarang ni...huh,,nak tulis satu ayat pon susah...beselah..dah lama tak praktis...
dulu mak pernah cakap kat aku..
"yu, ko dah tulis2 tu cube ko hantar..mana tahu lea dapat duit ke..apa ke..."
reaksi aku??
"xnak ah...lagipon ntah mana dah buku2 tuh kena campak..."
kat dalam lappy ni pon ader beberapa cerita rekaan aku..tapi tersadai begitu saja...dah lama aku tak sentuh...jalan cerita pon aku dah lupa..hahaha...ntah apa yg aku fikir gaknyew masa tuh...
dulu time aku bosan mmg tu keje aku..p sekang ni..bosan je aku tido...tu yg kekadang rasa badan ni dah meletop-letop dah...padahal sama je..bile aku timbang hari tuh...xde perubahan walaupon dah banyak nasik sumbat kat mulut aq ni...43kg..gitu je...bgus jugak tak nek..tp ttp rase gemok...asal eak???
haha..sambung balik...


dulu cecita aku nak jadi polis...masa kecik lah..pastu bila dah beso sikit baru sedor tak cukup tinggi..tukar nak jadi cikgu...tp lelama aku tahu aku tak minat...(mohon maktab pon mak aku yg paksa...hehe~)...lelama aku rasa nak jadi novelis..sebab masa tuh aku aktif sangt menulis...lau peksa karangan tuh...berjela-jela ayat aku...cikgu pon pening nak baca aku rasa....tapi sekarang dah beso sikit..rasanya juz nak jadikan novelis sebagai sampingan kot...cita2 yg utama??? aku pon tak tahu aku nak jadi apa...aduyai...aku bukan xnak g kaunseling..tp...haha...mals aku banyak lah pulak..
haha...tp aku mmg suke menulis dari dulu...cume tulah..tak praktis...terbiar je gitu...otak ni dah lama x berfungsi tok wat karangan panjang2...
kene setting balik supaya tak berkarat..betul tak????
okehlah...aku nak tgok nota2 yg dah jadi pekasam dalm bilik uh..konopn bawak balik dari ostel punyewlah banyak...sepatah haram pon aku tak baca..jahatnye aku..peksa nak dekat ni gemokk oi...k...cau...sambil uh nak praktis tulis2 lagi....wee~




Terima Kasih Daun Keladi

Hye there... Thanks a lot sudi singgah sini... rerajinkan lah diri tinggalkan jejak... InsyaAllah, pergi melawat nanti...
"Ni personal blog aq. Aq tak bertanggungjawab atas segala komen yang diberikan. Segala entry aku adalah tujuan perkongsian semata. "