Followers

new template!!!

assalamualaikum...ahai....huhu...


akhirnyew...setelah sekian lama aku try nak ubah template mnjedi yg lg mnarik..aq dah BERJAYA!!!! ahahaha...aku mne lah reti nak ubah2 ni..tak pandai..so adew mase jup tadi aku  gode2 bende alah ni..and hasilnya..template yg korang nenok..thanks kpd Leelou Blog yg provide template yg sgt comel ini...huhu ...i like it so much...


aq berkenan gile dgn sume template kat blog uh...cecomel belaka....bulau mata aku nak pilih..but at last aku jatuh hati kat  template yg aku gune nik...lalala~ nanti bebile nak cari lagi la..ahahahaha....kui3x...ea..nak tahu tak??dah seminggu kat umah ni..keje aku mkn dan tido..dan mungkin berat badan aku dah naik...hehe..bape kilo??? xnak aku bgthu..aku mmg sedg menggemukkn badan..mak aku kate aku kurus sgt..kurus ke??? aku rase dah cukup gemokk dah ni...hehehe....k lah....hahahaha..i like it...mMMMuuaahh...sukew2x~
meh tgok antr template yg mnarik perhatian mata aku :





comel kan semua nyew??? haha..aku pun pning nak decide...lastly aku pilih template yg aku gune nik..lalala~..k..tata....hehe

Comments

Popular Posts