Kmj's siblings...

ehem...aku sgt sukew dgn entry yg aku nak citew ni...kenapa??sebab for me they are my siblings in KMJ...
kami ta kenal pon antara satu sama lain..malahan kebanyakan nye lain2 kelas...apetah lagi aku yang lain jurusan..kebanyakan mereka amik fizik tapi aku amik hayat...but,,ape yg menarik tntg kami..kmi terus rapat setelah beberapa hari orientasi dan kemudia terus rapat sampai sekarang...eventhough adew yg dah kuar dari KMJ but we still contact each other...
sume ni start lepas kami sama2 pegi overnight kat JB,,,sebelum pergi kitowunk mmg dah rapat but after that kami lg tambh rapat...aku suke sgt dgn hubungan ni...sgt suke..kenapa?? sebab aku rasa ade family d kmj..ade org yg take care..
aq syg sgt dgn mereka semua...dah mcm adek-badek betul..baru2 ni kitowunk hang out sesama lg kat KL...dah mcm family betul dah,...
jujur aku ckp..budak laki yg jd abg2...cam akems,iz,wan,naz..zube...semua nye caring belaka..bukan aku je yg ckp..syue..fifi..azie..pon cakap bende yg sama..id ngan madi pon..kitowunk bertuah dpt rapat dgn budak2 yg ngek but at the same time caring to each other ni...mungkin adew segelintir yg meluat dgn keakraban kitowunk yg lau boleh atau ade kelapangan always lepak sesama...but still aku tak kisah...
futhermore zube sendiri merupakan org yg aku syg iaitu merangkp bf aku...wan pulak terserlh caring dy dgn jge kitowunk betul2...x kurang jugak iz yg salu wat lawak...aqems and naz yg plg memahami...
bg aku n siblings yg perempuan..termasok yg baru cam azie and fifi...kitowunk sgt syg pd dowunk semua..
yg lawaknyew...pernah kitowunk ckp..
"eei..kite ni bertuah eak dpt kawan2 laki yg sume ade rupe...yg muke sume lea tahan..comel2..macho2.."hehe
kadg tergelak bile teringat balik...kadang bukan aku tak tahu..ade org yg MUNGKIN meluat dgn kitowunk...
pernah sekali tuh kitowunk yg perempuan ni tacink habes dgn budak2 laki...knp??
sebb dowunk x ajak kitowunk lepak melaka dgn dowunk sume...dowunk ckp xde budak perempuan yg ikot but in the end..msa kitowunk tgok pic dowunk overnight kat melaka tuh..tetibe terselit due org gadis..haishh..mmg mara habes masa uh...kebetulan masa beli juadah utk berbuka kat depan blok F..terserempak dgn dowunk..mmg kitowunk ela,...dowunk panggil kami buat bodo je..sampaikan dowunk block jalan kitowunk...haha...apelaa...

alahai...yg penting aku sgt sygkan abg2 aku...and siblings aku...tak lupe aku juga ade along yg bukan tergolong dlm siblings aku...yg ni hanya aku dan dye je..iaitu kama..lau dekat muke buku kowunk lea cari Qamar vs moon....yg ni before aku and siblings lain jdi adeq beradeq..dy dah jadi abg aku dulu...kitowunk kenal pon x sengaja...hehe...dye agak kelako..dan aku pon syg dye..cume aku x rapat sgt mcm aku rapat dgn sibling aku yg lain...lgipon aku kene kurgkan sbb adew org jeles...lalalala~..

k la...dah maghrib...salam....=)

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

KEBAIKAN DAN MANFAAT RANGKAIAN PRODUK NADEAR FACECARE

XPDCDaksies (PART 5)

Insidious 2 vs Sadako 2