Followers

Kl 1

assalamualaikum....hee~ yea!!! cuti semestdiri keraner telah bermula...dan bermula lah kebosanan aye di rumah sendiri kerana tiada insan lain di rumah di siang hari kecuali aye dan juge si comel sepet (seekor kucing gemuk pemalas )....hohoho...

before aye balik umah...aye duduk di KL selama 4 hari...di Bandar Tasik Selatan...umah abang lang aye iaitu Syazwan Pessalni...aye dan juga adik beradik yg lain...iaitu
1.aqems (angah)
2.naz (uda )
3.izmi ( uchu)
4.zube ( achik )
5.azie
6.fifi
7.syue
8. mida...
semua sekali sepuluh org....kami ntido dalm bilik wan...ooopppsss..bukan bersama mereka ye..budak laki tido di luar...ahakszzz....

so..hari pertama..iaitu hari jumaat...kami tiba di rumah wan..dekat je dgn stesen lrt BTS,.menapak kejap ke rumah wan..dan mereka terus ke masjid untuk bersembahyang jumaat..kami pula di rumah..berehat..hehehe...
petang tuh..kami jalan2 ...jalan kaki je...pusing2 kat kg wan uh....pastu syue amik aku..jalan naik motor pulak...haha...kelakar...petang tuh jugak wan g umah kakak dye..g pinjam avanza...

malam uh..kitorunk pon gerak...mlm new year lah katakan....tp mlm uh aku x bnyk ckp sgt...( gaduh nan zube)...hahahaha...sengal...bayangkan 10 org budak naik avanza...x mcm sempit lak even keta tu beso...4 org sumbat kat belakang...4 org kat tengah...lagi dua yg kat sit driver dengan sit passenger depan tu je yg selesa...sape g lau bukan si iz dgn wan..
kitowunk g sambut new year...before that g melantak dulu kat kfc...
so..mlm tuh mmg syok gile r tgok bunga api kan....ramai gila org..takot jugak aku tgok mat2 rempit ramai...tp kitowunk adew abg2 yg jge kitowunk kan...mlm tuh jugak adelah mlm yg bermakna for s'bdy in our siblings...kami dapt kakak baru iaitu fifi....welcome ma dear sis....hehe

after sambut new year..kitowunk gerak g uptown....bulau mata tgok baju2 kat situ....haish...mmg teruja sagt...penat bershopping..semua perut lapar...so..kitowunk g makan....
lepak kat kedai sampai pukul bape ntah..dgn budak2 isap syisya lagi..perisa apple mint tak silap aku....then kitowunk balik rumah dalm pukul 5.30 pagi....sampai semua terus lentok dan apa yang aku tahu kitowunk semua bangun pukul 12 tgahari...lalalalala..k..nantikan pic dan sambungan perjalanan di KL 2...ok... =)
ni melepak kat sebelah old town..mlm new year depan uptown...

beliau sedang enak isap syisya perasa aplle mint...

Comments

  1. hoho ...patotlah kaw diam ..haha ..anyway,aq rase pape pon actually mlm tuh ..borink .bg aq lah sbb aq menginginkan musik dan performance ..huhu ..anyway ,miss u guys !

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts