NaSYiD????







Hola...adeh...penat nyew aku hari ni...nape??? kaki aku lenguh lah...ape tak nyew..dari kol dua pai kowl 6 lbih dok dlm bas...dari tangkak gerak muar gerak kluang....haishh....ermm...tp nak balik punyew pasal...hehe...ermm...aku adew cite best tok entry kali ni....mesti kowunk dah tahu kan...coz you all dah tgok  tajuk yg tertera di atas kan...
ermm..yargh..nasyid....percaya tak aku yg brutal dgn kawan2 sbrutal aku wakil nasyid???haha...u better believe it guys...coz it is real...aku yg tgh tido di waktu pebincangan nasyid itu berlaku tlh dipilih selaku solo..jahat tak member2 aku...haishh...tp for the sake of PDT group aku wat jugak...haha....kadang2 kelakar jugak bila dok tgok balik rakaman pertandingan uh...yelah...lagu ntah pape je nyanyi..boleh lak gelak2 atas pentas lagi...gaya2 yg dirancang sume dowunk tak wat...boleh lak jadi kayu atas pentas uh...
comel tak kami????
eh...aku lupe lak nak g tahu sape yg masok eak...haha..meh aku perkenalkan ahli kumpulan kami yg diberi nama
RAUDHATUS SAKINAH.
aqu....syue...madi..ida..da...pipah...azie..bella dan adib....hah...ni lah bebudak nyew...yg dgn selamba membuat bising ketika di dewan pertandingan...dan kami juga hantu gambar....meh tgok pic2 yg kami sempat snap tok tatapan di masa depan...

Comments

Popular posts from this blog

KEBAIKAN DAN MANFAAT RANGKAIAN PRODUK NADEAR FACECARE

XPDCDaksies (PART 5)

Insidious 2 vs Sadako 2