Posts

Showing posts from December, 2010

Bad Mood!

Image
aq benci3x!!!!!
time aku tengah adew mood nak belajar nak wat kejew pehal lak ko lea datang!!! aq benci lah..aku xnak ko..ko x faham kew??apsal ko paksa aku pergi jugak!! ko tahu tak aku x nak..aku nak belajar...apsal2!!!!....

sebab ko aku marah2 org lain...sebb ko aku hampir2 nak tendang kucing...sebab ko aku rase nak tumbuk orang,,benci lah!!! aq benci perasaan ni...benci!!! tak suke...blah lah dari otak aku....sebab ko mood aku takde..hilang terus...BEnci!!!!!!!
ARgghhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kejohanan olahraga KMJ

Image
huit3x...salam to everybody...
yeay...seperti tajuk yg tertera di atas...
haha...
kejohanan olahraga kolej matrikulasi johor....yg berlansung hari nik....
best gile plus penat.....yg pnting otak aku penuh dengan warna purple sekarang ni...dah berjangkit dengan syue lak....mana tak nyew baju blok kami al-jazari berwarna purple yewp....
nak dijadikan cerita..aku dan juga seluruh roomate aku..(ceh..mcm roomate ramai sangat)...masuk 4x400....percaya tak???huh x???
you better believe it guys....then..dari 8 kumpulan kami hanya dapat nombor 4 jewp...boleh lah tu kan....haha....
kejang jugak kaki kejap....tapi adat lah kan...masa berlatih lari2...padan muke aku kan.....tu lah jadik org suke main2....dapat balasan....
then...kejohanan tuh agak meriah..dengan maskot2 yang pelbagai...blok kitowunk maskot rama2...blok D maskot merak..E pulak harimau..F bunga...Blok A lebah (yg aku tgok dah mcm masked rider)...
tp fun sangat..beselah...oh yewp..nasyid hati tuh yg aku masok dapat johan tau...hahahaha....pe…

NaSYiD????

Image
Hola...adeh...penat nyew aku hari ni...nape??? kaki aku lenguh lah...ape tak nyew..dari kol dua pai kowl 6 lbih dok dlm bas...dari tangkak gerak muar gerak kluang....haishh....ermm...tp nak balik punyew pasal...hehe...ermm...aku adew cite best tok entry kali ni....mesti kowunk dah tahu kan...coz you all dah tgok  tajuk yg tertera di atas kan... ermm..yargh..nasyid....percaya tak aku yg brutal dgn kawan2 sbrutal aku wakil nasyid???haha...u better believe it guys...coz it is real...aku yg tgh tido di waktu pebincangan nasyid itu berlaku tlh dipilih selaku solo..jahat tak member2 aku...haishh...tp for the sake of PDT group aku wat jugak...haha....kadang2 kelakar jugak bila dok tgok balik rakaman pertandingan uh...yelah...lagu ntah pape je nyanyi..boleh lak gelak2 atas pentas lagi...gaya2 yg dirancang sume dowunk tak wat...boleh lak jadi kayu atas pentas uh... eh...aku lupe lak nak g tahu sape yg masok eak...haha..meh aku perkenalkan ahli kumpulan kami yg diberi nama RAUDHATUS SAKINAH.
aqu..…