Posts

Showing posts from October, 2010

Penat!!!!

Image
salam....
hai3x....

aiseh..penatnyew aku...kenapa??? baru jew sampai umah..bergerak dari KMJ pukul 2.30 ptg tdi dan tibe di rumah pada pukul 7.30 mlm...ahai..sakit pinggang aku dibuatnyew....tp time kasih kepada pakcik tersayang yg jemput aku kat tangkak.....hee~~...dye ada hal..terpaksa lah aku ikut dye g batu pahat kejap...g anew?? kg seri medan batu pahat.....

hurmm..akhirnyew...cuti sem yg dinanti tibe jua...last paper tadi sebelum balik adalah biologi...
alhamdulillah...aku dapt jawab...(tapi tak tahu lah betul ke tidak )...aku men bedal jew tadi..mmg lah masuk apa yg aku baca...sebijik2..tp still aku rasa bnyak salah....tp aku agak puas dgn biologi aku berbanding dgn paper2 yg lain....lalala~

arghh....ape2 pun aku dah tibe rumah..dan ape yg aku tahu..aku nak tidow!!! puas2x....hahaha...
ZzzzZzzzZzzz

haloo!!!!!

hai3x....
bertemu kembali....wah...nmpaknyew aku semakin aktif menulis.....dan aku uga menyukainya...walaupun x lama lagi ujian akan menjelang nmun aq tetap nak unline...ta kira2...lalala~~

bailklah...agak2 korunk entry kali ni tentang apew???....
hurm...
cube teka....aku tunggu ni...mana tahu korunk teka betul kan....
lea lah jdi tukang tilik ke nanti...hahaha

hurm...actually entry kali nak cerita sal 'hantu'....bohong lah kalau korunk x tahu pape pasal nik....semua tempat,,,bnyak atau sikit...pasti ada kes2 berkaitan dgn benda ni.....bohong jugak kalau aku kata aku tak takut...hurmmm....

tapi dlm takut2 tuh..ttp nak tahu pasal benda ni kan...bila bercerita tuh mcm best...pastu nanti tido malam siap lah..berpeluk-peluk....utk insan2 yg duduk asrama mesti lagi bnyk cerita tntg benda nik kan...
hurmm...dulu masa aku duduk asrama pun bnyk cerita tntg nik...yg kene hempap lah...yg kene kacau lah..macam2 ade....

ada satu kes tu...di hostel lama aku...adelah seorang kakak tuh...dye…
ARGGGHHHH!!!!!!!!

Mkin aku xnak pikir....mkin lak ko dtg....aku xnak pikir ko lah...ko lea blah dari otak aku x!! apsal lah ko nik menyerabutkan otak aku....aku benci tahu x...aku sakit...aku luke...

msti korunk tertanya-tanya kenapa dgn aku ni....hahah...actually aku okey jew...( tak tahusebenrnya tgh gila )....
hurm...suah jadi seorang pelajar kan....mkin nak periksa mkin banyak halangan dan cobaan....ape lagi kepada budaq2 otak jahat cam aku...biasalah..budak kechik kan...ade je salah aku yg org nmpak...

tp aku x kisah pun..asalkan anku gembira...yelah..walaupn maybe maaf aku kepada insan yg berkenaan ibarat mcm tanam tebu tepi lidah...tp aku tahu apa yg aku buat....aku dah mintak maaf dgn ikhlas n its up to them....mm aku dah kehilangan kawan kerana sikap aku...tp aku kan kuat...so..x penting kot....
aku masih lagi boleh hidup..xmati lah lau aku xde kawan..cume x keruan je..lalala~~

ape yg aku tahu...aq dah biasa hidup sorang..mungkin nmpk mcm bohong..tapi itu yg aku rasa...biarla…

aq budak jahat

Image
Tak ade benda sebenarnya yg aku nak tulis...tp bila aku terbaca blog seorang insan itu...baru aku sedar,,,aku mmg jahat....jahat sangat....walau mcm mane org ckp aku baik,aku comel n wateva..aku tahu aku mmg jahat....




























sifat aku buat org mudah berteman dgn aku...sifat aq yg mesra mungkin mnarik perhatian insan itu...


kawan2...
boleh tak ajar aku supaya jd budaq baik???
boleh tak ajar aq supaya x kecewakan org???
aku ni jahat sgt...
aq hidup dalm dunia ego aku...dunia budaq2 aku....


mmg....realiti korang semua nmpk aku ceria...aku hepi...aku senyum..ketawa...usik2 org...tp dalaman???
aq saja yg tahu....mungkin org ingat aku mmg budak yg x padan kechik..suka menyakitkan hati org...suka mengacau org....hati kering...thunya nak enjoy jewp..( beselah..budak2 lah katakan)
tp sapew yg tahu...dlm diri aku ni adew aq yg lain..'aq' yg org lain x nmpk....'aq' yg aq sndiri nyorokkn dari korunk supaya korunk xtahu sapew 'aq'....


walau rapat mcm mane pun korunk xkan nmpk 'aq' t…