Skip to main content

Posts

Followers

Featured

Maaf

Assalamualaikum.

Hai.
Apa khabar?
Hopefully kau sihat.
Erm.. actually, aku nak minta maaf. Aku pun tak tahu kenapa aku nak minta maaf.
But I really am.
Lepas kita gaduh dulu, memangla kita berbaik.
But, aq tak tahula. Aku awkward sangat dengan kau.
Aku selalu rasa takot dengan kau.
Or aku takot dengan bayang2 aku sendiri kot.

Aku selalu harap yang aku boleh ok balik dengan kau.
Gurau. Nyakat. Marah.
But yelah. Tak mungkin la kan.
Bila terserempak, hati aq berdebar...and aq rasa takot,  and awkward and tak tenteram.
aku nk tegur, tapi suara tak keluar and end up aq buat2 tak  nampak kau.
Selalu sangat jadi mcm tu. Everytime aku nampak kau.


It has been more than 4 years since kita gaduh tu. Yelah, manalah matured masa tu.
Now, dah masing masing dah 25 tahun dah.
Aku rasa kau ok.
Aku je yang tak ok.
Aku minta maaf sekali lagi.


Latest Posts

put on your make up dayu

Entry 2016

People Change

Intern Sis

XPDCDaksies ( PART 9 )